Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
imithecs
2015-03-18 11:01:29

Köszönöm! Úgy teszek ahogy írtátok.
Anitacool
2015-03-18 10:52:58

Köszönöm, én is bízom benne nagyon :-)
És éreztél valamit? Gondoltad, hogy pozitív lesz, vagy nagy meglepetést okozott?

Iimithecs, én a helyedben már palástfüveznék, pláne ha voltatok jókor együtt :-)
Vaditimi
2015-03-18 10:45:05

Köszönöm Anita :)
Szép a görbéd, szurkolok neked :)
Vaditimi
2015-03-18 10:44:24

Szia imithecs!
Én ugyanezeket a teákat ittam és a barátcserjét is szedtem. Nekem rendbe rakta a ciklusomat, és miután megvolt az ovu, én ittam a palástfüvet, de a barátcserjét elhagytam (azt olvastam, hogy terhesek nem szedhetik, így biztos ami biztos, elhagytam...) Nekem nem hozta előbbre az ovumat, de persze minden gyógynövény mindenkire másképp hat. Én hőt csak másfél hónapja mérek, szóval nincs viszonyítási alapom.
Anitacool
2015-03-18 10:43:56

Vaditimi, szívből gratulálok a pozitív tesztedhez! :-)

Kicsikincs, kíváncsian várom a holnapi teszedet. 10-es érzékenységűt vettél?

Egyébként mindenkinek nagyon drukkolok! :-)

Én ma így állok.
imithecs
2015-03-18 10:30:08

Sziasztok lányok!
Régóta olvaslak titeket és most szeretnék tanacsot kérni.
Edden a honapban elkezdtem inni a málnalevél teát es a barátcserjét és majd a palástfüvet isakarom. Lehetséges hogy az első kettő 6 nappal előre hozta az ovumat, mert a hőm alapjan mar megvolt de jövőhét végére vártam az eddigi hőim alapjan? Elkezdhetem a palástfüvet meg tovabb a barátcserjét? Amúgy egest rendszeresek a ciklusaim, majd egy eve vezetem a hőm 27-30 naposak, tesztelesig sosem jutottam még és 36,3-36,8 között volt eddig a hőm ilyen magas sosem, lehet ez is a teáktól?
Nagyon szurkolok mindenkinek!
Vaditimi
2015-03-18 09:42:49

Moha, köszi :) Igyekszem jól viselkedni, a párom is erre kért, hát természetesen szót fogadok :) Nagyon vigyázok magamra :)
Azt hiszem, én vagyok a jó példa rá, hogy nem szabad feladni!! Kitartást neked!
Moha13
2015-03-18 09:38:34

VAditimi
Gratulálok!!!! :)
Nagyon vigyázz magatokra, ne emelj, ne futkorássz, ne ugrálj, csak szépen nyugodtan...!!! :)
fszonja
2015-03-18 08:56:12

Koszi La nyok ;)
Pont azert kerdezemmert tobb mint 1 tizeddel tobbet mertem. Orulnek ha feljebb menne a hom, es nem az alvastol.

kicsikincs a te gorbed is biztato :)
Vaditimi
2015-03-18 08:48:04

Aranymaszat, VeDi, köszönöm :)
Drukkolok mindenkinek :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!