Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-03-18 07:59:11

Nagyon vigyazz magadra es te is legy pozitiv es minden rendben lesz! ;-) Jol emlekszem ma a 15. napod??? Telon nehez vissza keresnem :-)
Vaditimi
2015-03-18 07:52:32

Köszönöm Gyöngyvirág :)
Vaditimi
2015-03-18 07:51:18

Kicsikincs, köszönöm :)
Szépen fent van a hőd, remélem, pozitív teszt lesz a vége :)
Én azért még félek. Nem vagyok fiatal, de remélem, nem veszítem el a babát... :(
Gyöngyvirág88
2015-03-18 07:49:55

Gratulálok Timi :)
kicsikincs
2015-03-18 07:48:37

Szép reggelt lányok!
VADITIMIII!!!!!! GRATULÁLOK!!!! :D ISTENEEM!! MIKOR ELOLVASTAM LIBABŐRÖS LETTEM!!! ŐSZINTÉN ÖRÜLÖK NEKED!!! :D :D
Én még mindig tartom a hőm..
Vaditimi
2015-03-18 07:38:16

Jó reggelt!
Lányok, reggel a hőm visszament 37-re, így teszteltem egyet és..... POZITÍV :) Úristen, el sem hiszem! Még kicsit halvány, ezért nem is nagyon élem bele magam, de azért. lassan 4 év után, ez hatalmas öröm nekem :)
fszonja
2015-03-18 07:33:58

Jo reggelt :)
hogy vagytok? Hogy allnak azok a gorbek? :)
Rosszul aludtam, koran ebredtem es fel ora utan mar ereztem nem tudok vissza aludni, igy mertem hot. Ilyenkor mi van? Tevesen mer? Nem keltem ki az agybol, csak pihentem.
Gyöngyvirág88
2015-03-18 07:31:07

Jó reggelt :)

Én nem mértem egyáltalán, mikor beteg voltam, de ha nem voltál lázas, akkor szerintem bent hagyhatod. vagy várd meg a holnapot, ha akkor is lesz, akkor tartsd meg, ha nem, akkor töröld :)
Fantasyc
2015-03-18 06:18:12

Jó reggelt!

Baba33 nem tudom, hogy miért regisztráltál ide, de kérek ne keserítsd ilyen hozzászólásokkal ezt a topikot. Egyáltalán nem vicces!!! Ha segítséget szeretnél kérni, itt bárki szívesen segít, de nem ez a módja!Lehet, hogy Te is sok mindenen átestél és így próbálsz poénkodni, de ez nem normális. Ha meg csak rajtunk szórakozol, akkor szánalmas vagy és sajnállak! Erről ennyit!

Moha, mikor kiderült a pm, akkor 9 volt a tsh-m. Fél szem Letroxot szedtem, lement 7-re, utána emelték, lement 4-re, majd 3-ra...Elkezdtem inni a jódos vizet, b 1 hónapig ittam és akkor volt 0,050. Most eltelt megint 1,5 hónap és 3,96, de jódos vizet elhagytam. Anti TPO-m normális, nncs pm. gyulladásom szerencsére.
Éjszaka már nem voltam lázas, a reggeli hőm 37.1 lett. Mit kezdjek vele? Nekem még nem volt ilyen magas, lehet, hogy ez még mindig a betegség miatt van? Ma mérem párszor és ha lázas leszek, kiveszem, meg a holnapihoz igazodjak? Ti bennehagynátok?
Katicabogár5
2015-03-18 05:34:43

Baba itt babáró váró nők vannak. Nem kéne ilyen vicceknek nem nevező morbid dolgokat ide írni. Ez a fórum azért van hogy segítsük egymást. Legközelebb tartsd meg magadnak a morbid "vicceket" valahogy bocsi de nekem se tetszenek. Nem tudod hogy kivel mi történt/ történik és hogy mennyire ízléstelen egy ilyen mondat egy fórumon. Gondolkozz mielőtt cselekszel.! Egy csodával viccelődsz aki másnak egy régóta várt vágy?!
Ez nem szép tőled!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!