Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fantasyc, nekem átlagban 24-25 naposak a ciklusaim, bár pont az utolsó 28 napos volt; most vagyok a 24. napon... És 14. dpo...
Én emlékszem, amikor a lányommal lettem állapotos, én is meg voltam fázva :) Jobbulást neked!!
Vaditimi
2015-03-17 12:20:36
Moha, én teljesen megértelek. Valahogy mindig így gondolkodtam én is. Meg eleinte beértem azzal (bár ez a beértem csúnya szó), hogy van egy lányom, és majd jön a második, amikor akar. De a párom miatt végül elmentem vizsgálatokra (több mint két év után). 2013. októberében volt petevezeték átfúvásom, itt kiderült, hogy az egyik vezető lezárt. Azóta nem mentem sehova, és nem is jött össze a baba. Mindig úgy éreztem, hogy ha a lányom két hónap alatt összejött (bár az már elég régen volt), akkor nem hiszem el, hogy természetes úton nem jön össze a tesó!!! De azért lassan 4 éve így vagyok, öregszem, én is és a párom is, így kb. másfél hónapja eljutottam oda, hogy belemegyek az inszembe. Nagyon szeretném a babát, és már nincs sok időm.
Remélem, mindannyian, akik itt vagyunk, hamarosan boldog kismamák leszünk :)
Fantasyc
2015-03-17 12:15:21
Sziasztok!
Moha, ahogy látom, megint igazad lett sajnos. :-(
Kicsikincs, szerintem is korai még a teszt, ha eddig türelmes voltál, akkor az a pár nap már semmi....(mondom én, aki ugyanígy tesztelget mindig :-)
Anitacool, nagyon szépen araszolsz felfelé, csak így tovább! :-)
Vaditimi, hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? 2-szer visszafordult, lehet, hogy harmadszor is visszamegy. Szorítok neked!
Nekem sajnos tegnap nagyon megfájdult a torkom és lázas is lettem. Mára csillapodott a torokfájás, de folyamatosan ugyanannyit mérek: 37.7-et. Remélem ez nem fog befolyásolni semmit. Így még van remény a babára??
Anitacool
2015-03-17 12:09:30
Moha, az unokatestvéremnek 8 évig nem jött magától, aztán csináltak neki egy átfújást vagy mi a szöszt, és otthon, természetes körülmények között jött neki a baba elsőre. Ha még nem nézetted meg magad, lehet érdemes lenne, mert egyáltalán nem biztos, hogy rögtön hormonozni kezdenek!
fszonja
2015-03-17 11:54:41
Moha, sosem neztetek utana van e oka a varakozasnak?
En nem birnam. Lehet csak egy rasegites kell, es ugyanugy magatol osszejon...
Moha13
2015-03-17 11:48:13
Köszi Lányok!
Nem tudom, hogy ez a "kitartásom" ez tisztelendő vagy inkább hülyeség kategória...lehet, hogy már inkább várakozás helyett lépnem kéne...de egyszerűen nem tudom rávenni magam ezekre a hormonos, mesterséges dolgokra...valahogy nagyon mélyen hiszek abban, hogy össze fog jönni természetesen...
Anitacool
2015-03-17 11:42:34
Edina, inkább előtte legyetek együtt, mint utána, mert a kis katonák hosszabb ideig életképesek, mint a petesejt, ők megváják, hogy megérjen, de a petesejt csak 12-24 órán át várja az egyesülést tudtommal.
Moha minden tiszteletem a kitartásodé. Nagyon-nagyon drukkolok neked ebben a hónapban!
Kicsikincs, próbálj meg türelmes lenni a teszteléssel!
Én elhatároztam, hogy először a nem várt másnapján tesztelek, masodszor csak egy hétre rá, ha netán negatív lenne. Hisz addig vagy megjön, vagy ha nem, akkor már jó eséllyel kimutatja. Nem akarok naponta negatív teszteket látni. Tudom, hogy ilyenkor már türelmetlen az ember, de muszáj kivárni.
Én ma így állok.
fszonja
2015-03-17 11:15:31
Vaditimi, szerintem ez még maradhat jó. szorítok! a lényeg, hogy tovább ne essen!
Kicsikincs, korai még a hcg teszt nem? sokszor a nemvárt után mutatja csak. görbéd hogy áll?
kicsikincs
2015-03-17 09:15:32
Sziasztok lanyok!
Nos a 25-os tesztet negaiv lett! :-/ De varok meg es hatha erdmenyes lesz a varakozasom! :-)
Vaditimi
2015-03-17 07:39:54
Jó reggelt mindenkinek!
Sajnálom Moha. Csak kitartást tudok kívánni neked! Nekünk ez már nem is tudom, hányadik ciklusunk. 2011. nyara óta próbálkozunk... Ez mindent elmond. Ma megint esett a hőm, de az ovus jósteszt ma is erős pozitív. Persze reménykedek, de túl szép lenne, hogy igaz legyen...
Én emlékszem, amikor a lányommal lettem állapotos, én is meg voltam fázva :) Jobbulást neked!!