Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-03-30 11:43:05

Jucus!
A DPO. az az ovu utáni napok számát jelenti! :)
jucuss
2015-03-30 11:35:01

Bocsi a tudatlanságért de mi az a dpo? én most kezdtem ezt a témát és még vannak vakfoltok, ezért kértem tanácsot mert nekem fura h a tea ennyire megzavarja az ovu. tesztet ill. h miért nem átlagolt a rendszer, stb.
Kathy16
2015-03-30 11:32:34

jucuss, a görbéd alapján már a 14. dpo-n vagy, biztos, hogy rosszul jelzi a nem vártat. Én a helyedben pár nap múlva tesztelnék.
kicsikincs
2015-03-30 11:29:21

Khaty!
Ahhoz képest h a múlt hónapban a 18.napon volt igen, elég korainak tartom! A teákat is csak 6 napja iszom, szóval ezt sem értem!
jucuss
2015-03-30 11:29:00

Kathy 16 az az érdekes h nem jó helyre teszi a program a nem vártat a legrövidebb ciklus 24 nap volt a leghosszabb 30 szóval átlagban kb. 2 nap múlva tesztelek! :D Nem volt más jel ... a nyákra nem támaszkodhattam, mert gyakran vagyunk együtt ...
kicsikincs
2015-03-30 11:26:04

Most látom h behúzta az ovum! Igaz h 2 napja tojcsis de a tesztem pont arra a napra negatív volt!!! Lehet h a teék kavartak be??
Ez lehet valós ovu attól??? Van olyan h a teszt negatív de mégis megvan az ovu??
Kathy16
2015-03-30 11:25:59

jucuss, Andi, kicsikincs köszönöm:) Drukkolok Nektek és persze mindenkinek, hogy Ti is mielőbb átélhessétek ezt az érzést!:)

jucuss, én nem értek a teákhoz, de a görbéd alapján úgy tűnik, tényleg jól előre hozta az ovudat. Az viszont furcsa, hogy egész hónapban pozitív az lh teszt. Amikor a görbe szerint az ovu volt, volt egyéb tünet, ami erre utalt? Ha nem jön meg, szerintem a napokban tesztelhetnél egyet!

kicsikincs, tényleg furcsa ez a magas hő. Mondjuk az egy órával későbbi kelés 0,1 tizedet emelhetett rajta, de még így is magas. Szerinted még ovu előtt lehetsz?
jucuss
2015-03-30 11:25:27

és mióta iszod a teákat??
köszi a választ...
imithecs
2015-03-30 11:21:48

Jicuss
Én málnalevél es barátcserje teát ittam at első felében 1-1 csésze.aztan avu utan mar csak palástfüvet. Nekem sztem annyit valtoztatott h 16. Nap helyett 11-re kerult az ovum es ilyen hosszú lutealisom nem volt még, 11-13 napos szokott lenni.
kicsikincs
2015-03-30 11:14:36

Sziasztok lányok! :)
CSAK 9 oldalt olvastam vissza! :D Gratulálok a babásoknak és sok-sok szép hónapot kívánok! :) Tegnap nem mértem hőt mert korábban keltem ma meg igaz 1 órával később de ez nem szokott számítani! Viszont az eredményen meglepődtem!!! Miért ilyen magas már az elején???

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!