Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Itt vagyok, itt vagyok :) Olvaslak Benneteket serényen :)
Minden rendben, fogalmam sincs, mi van velem, megint elmaradt a mérés a 6. napon :D
Corinna
Addig, míg legalább egy női hormonsoros vérvételt nem csinálnak, én nem szedném, be, mert ez mégiscsak egy peteérés serkentő, ami komoly bajt is okozhat. Túlnőtt pete, ami szétrobban és roncsolhatja a petefészket. Én nem kockáztatnék. Nekem előtte volt vérvétel, uh-os követés és utána írta fel a megfelelő napi adagot. Aztán közben is uh-os követés :)
lisa74
2015-04-16 11:01:23
Ma reggel.. Remélem holnap feljebb megy.. :-)
kicsikincs
2015-04-16 09:14:42
Lányok!
Szerintetek az én görbémre mondható h trifázisos görbe??? Ebben még nem vok annyira tapasztalt de ti lehet tudjátok!
Gyöngyvirág!!
Nagyon el vagy veszve!! :) Hogy vagy??? :)
kicsikincs
2015-04-16 08:19:10
Sziasztok, szép napot!
Ma reggelre már enyhébb volt a szurka pisilés után! :) Este kamilla+csalán fürdő volt és teában is ezt ittam. Igaz a csalán vízhajtó, de ez tett jót szerintem!
Corinna
2015-04-16 08:01:00
Csajok, ki szed clostylbegit tablettát?
Nekem most írt fel a doki, mert igaz, hogy megjön minden hónapban rendesen, de nem látott az ultrahangon peteérést...
egy másik dokival is beszéltem, az meg azt mondta, hogyha vannak félidős tüneteim, és mindig pontosan megjön akkor kizárt hogy ne legyen peteérésem, bár lehet egy-egy olyan ciklus... lehet hogy az utána lévő időszakon kellene segíteni a beágyazódásnál... de ez csak mind-mind lehet... semmi kivizsgálásom nem volt, csak felírta a dokim és kész... ez azért furcsa kicsit... de majd meglátjuk...
ja, és akkor ha nincs peteérésem, akkor a kislányomat tuti, hogy a gólya hozta... :)))
Vestal
2015-04-16 07:33:44
Nem, ez lett ilyen "szép" hosszú :( Azt hittem 13-a körül volt Pé-M, mert akkor is ovuteszteltem mert leesett a hőm es nem lett erős 2 csikos az ovuteszt de akkor pozitívnak könyveltem el.
Következő ciklusban kiprobalom a malnalevel teát a cicka helyett, hátha ....
monika80
2015-04-16 07:21:03
Vestal
Sajnálom hogy negatív lett,de még remény az van míg nem jön meg a menstruációd
De nézem a görbédet,és elég hosszú a ciklusod,mindig ennyi szokott lenni???
Vestal
2015-04-16 07:15:09
Vaditimi, monika80
Tegnap teszteltem, (azt hittem tegnapra kell megjonnie, de elvileg ma esedékes) a vateras one step negatív lett
monika80
2015-04-16 06:45:53
Jó reggelt lányok
Vestal
Mikor tesztelsz legközelebb?
Szerintem már kimutatná.
Timcsi123
2015-04-15 13:36:08
Tsibe!
Kösz az infót! Az valóban feltűnt, hogy "hidegebb" vagyok a többieknél :)
Kb. tavaly ilyenkor kezdtünk el próbálkozni, de fél év kiesett, mivel közben a férjemet külföldre helyezte a cége és ritkán találkoztunk, vagy pont "rosszkor" (nagyon nehéz döntés volt, de végül megléptük, de most már 3 hónapja én is itt vagyok vele, jelenleg fizetés nélküli szabin, abszolút stresszmentesen, szóval minden adott).
Még mielőtt kijöttem, elmentem ismét egy részletes vérvételre és minden jó volt. Most direkt megnéztem a pajzsmirigy értékeket és mindegyik jó, egyik sincs közel határértékhez sem, kb. középen vannak. Ez a második ciklus, amit hőmérőzök, eddig ezt a módszert nem használtam, de az első nem releváns, ott kicsit össze-vissza mértem.
Mindenesetre júniusban megyünk haza legközelebb, addig adtunk magunknak határidőt.
Minden rendben, fogalmam sincs, mi van velem, megint elmaradt a mérés a 6. napon :D
Corinna
Addig, míg legalább egy női hormonsoros vérvételt nem csinálnak, én nem szedném, be, mert ez mégiscsak egy peteérés serkentő, ami komoly bajt is okozhat. Túlnőtt pete, ami szétrobban és roncsolhatja a petefészket. Én nem kockáztatnék. Nekem előtte volt vérvétel, uh-os követés és utána írta fel a megfelelő napi adagot. Aztán közben is uh-os követés :)