Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lanyok! Lenne egy nagy kerdesem feletek!! Ma vettem eszre h felfaztam! Igen kellemetlen mar es a vizelet vegen szur! A kerdesem az lenne h ha baba van akkor ez arthat neki? Illetve van vmi hazi megoldas v doki kell mindenkepp?? 1000eve nem voltam felfazva. es most se tudom h hol fazhattam fel! :-(
kedina
2015-04-14 17:50:48
Archangel85
Probiotikus hüvelykúp kapható a patikában is és a DM-ben is. Sajnos a stimulációk meg tudják borítani az embert. Így is.. Kitartás, remélem sikerül az inszem!
Vestal
2015-04-14 17:03:41
Archangel85, Niveának van egy kamillás intim mosója, én azt szoktam használni ilyenkor. Nem tudom mennyire jó ötlet. Akkor van rá szükésgem, ha másik tusfürdőt használok, mert érzékeny ott a bőröm és könnyen felborul a ph-m
Gyöngyvirág88
2015-04-14 15:58:14
Oh értem :( Nézz után a neten, nincs-e valami természetes dolog. A teafaolajat is szokták mondani, csak nem tudom, hogy ez konkrétan erre van-e :(
Archangel85
2015-04-14 15:53:20
Gyöngyvirág. Igen. Lementem a gyógyszertárba ahol mondta a nő, hogy igen igen ezt használják terhesen, de szerinte ezt közvetlenül inszem után nem kellene :S
A dokimat meg nem tudom utolérni. Úgyhogy most várok, nem tudok mit tenni. de wááááá idegesítő. Félek én is hogy felteszem, és után a megölök dolgokat odabent :S Sose tudni. mert ugye terhességnél már be van ágyazódva védve van, de ilyenkor még ugye eleve külön vannak, és se a kisfickókat (jó sokan voltak) se a petéket nem akarom megzavarni.....ezért reménykedtem, hogy hátha volt valaki hasonló helyzetben
Andi1989
2015-04-14 13:26:52
Vestal,
szerintem nincs okod még az elkeseredésre! hajrá! :)
Andi1989
2015-04-14 13:25:53
Krisztike1980,
a Duphastont a ciklus második felében lévő elégtelenségre szedem. Januárban volt egy méhtükrözésem petevezeték átfújással és egy kürettel kombinálva. Ennek az lett az eredménye, hogy "elégtelen secretio". A dokim azt mondta, hogy ez azt jelenti, hogy a ciklus második felében van gond, tehát vagy nem tud kilökődni a petesejt, vagy nem tud megtapadni a méhfalon. Ezt progeszteron hiány okozza. Ezért szedem most a Duphastont. azt mondta a doki, hogy ha a kúra után 3 hónappal sem sikerül, akkor menjek vissza és tovább lépünk. De én már nem megyek vissza hozzá, mert befejezte a terhesgondozást, csak szűréseket csinál. Inkább elmegyek egy meddőségi központba, és ott egy új, megbízható orvossal csinálom végig az egészet.
A Duphaston mellé most kipróbáljuk a Maca Vibe-t is. Elvileg az is segít a ciklust is rendbe rakni és a kiskatonák is jobban fognak működni.
Meglátjuk.:)
Gyöngyvirág88
2015-04-14 11:42:10
Archangel, azt terhesen is lehet használni, nem? Szerintem neked se lenne belőle gond :)
Krisztike1980
2015-04-14 10:31:11
Kedves Andi! A Duphastont pontosan mire szeded? Mi is egyébként már túl vagyunk a két éves próbálkozáson, még meg akarom próbálni a herbáriában ajánlott gyógyfűkombinációt, aztán indulás. Én csabai vagyok, de egy pesti központot néztem ki magamnak.