Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Tsibe
2015-04-16 22:59:16

Kicsikincs!
A sok folyadék és a vízhajtás jó. Minél gyakrabban pisilsz, annál hamarabb kimosódik a baci. A csipkebogyó is vízhajtó, azt sztem nyugodtan ihatsz a csalánlevél helyett.

Én ma így:
juuuccc
2015-04-16 21:51:10

Sziasztok!

Már jó pár hónapja olvasom a hozzászólásaitokat és veletek együtt izgulok, de eddig nem jutottam el odáig hogy hozzászóljak :) Én holnapra nem várom és azért drukkolok most a pozitív tesztnek még jobban, mert holnap leszünk 6 évesek a párommal :) Eddig így néz ki a görbém, aminél csak becsült eredmény van ott nem tudtam mérni, mert éjszakás voltam és nagyon bezavarja ez ilyenkor a hőmet.
kicsikincs
2015-04-16 21:26:15

Viktória!
Köszönöm szépen de csak 2-3 pohárral ittam meg eddig! Az még belefér? Holnaptól már nem iszom csak a kamillát azt lehet???

Gyöngyvirág!
Köszönöm a válaszod, nézegettem pl görbéket de nekem ott sem igazán egyértelmű! 1 találtam ami hasonló volt mint az enyém ezért is kérdeztelek meg titeket!! :)
Klau84
2015-04-16 16:45:08

Sziasztok!ma jött meg a közönséges galaj teám,amit rendeltem.Ugye azt ovuig kell szedni?menzesz első napjától?köszi!
Gyöngyvirág88
2015-04-16 16:02:18

Kicsikincs

Valahogy elmaradt :) Annyira nem is izgat most :)

A trifázisos, amikor van az alaphőd, van egy peteérés utáni átlag és aztán még feljebb megy tartósan. Pl: 36,5 az alapod, aztán lesz pár napig 36.8 körül, majd még utána 37 felé. Ez lehet trifázisos, de keress példagörbéket a neten és megérted hogyan gondolom :)
Viktória4
2015-04-16 14:31:09

Sziasztok!

Kicsikincs!
A csalánteával óvatosan,mert méregtelenít és ez ha esetleg baba van,akkor bajt csinálhat.
kicsikincs
2015-04-16 13:45:43

Gyongyvirag!
Hh elmaradt a meresed? Elfelejted v egyaltalan nem akarod merni? :-)
Honnan ill mitol trifazisos egy gorbe?
Anitacool
2015-04-16 13:08:22

Corinna, én is Gyöngyvirág és Kathy álláspontján vagyok, én kisajtolnék egy hormonvizsgálatot a dokimból!
Kathy16
2015-04-16 12:45:34

Corinna,
teljesen egyetértek Gyöngyvirággal. Amíg nem volt kivizsgálás, és nincs alapos indok, addig én nem szedném be a gyógyszert. Az én dokim is felírta egyébként minden további nélkül, de én mondtam, hogy szeretnék először egy hormon vérvételt, ahol kiderült, hogy nincs szükség rá, mert minden értékem tökéletesen rendben van. Ha Nálad is jók a hormonok, akkor esetleg többet árthat a szedése, mint amennyit használ...
Gyöngyvirág88
2015-04-16 11:11:20

Kicsikincs, ez még nem trifázisos :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!