Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Brigi05
2015-04-17 14:47:01

Igen a tesztet már tervezem hogy jövő hónapban veszek!
Még csak mostanában kezdtem el ezekkel úgy igazán foglalkozni.
Nagyon bízom benne,hogy szerencsések leszünk és nem kellesz hónapokig próbálkozni,izgulok is miatta és már igazából ez sem olyan jó.
Nagyon aranyos vagy,köszi hogy drukkolsz!
Megkérdezhetem ti mióta próbálkoztok?
Andi1989
2015-04-17 14:24:30

Igazán nincs mit.:)

Ajánlanám még az ovulációs teszt használatát is! A görbe alapján sajnos csak azt tudod behatárolni, hogy mikor volt a peteérésed, és nem azt, hogy mikor lesz! Az ouv teszttel pontosabban be lehet lőni (nekem is 31-32 napos ciklusaim szoktak lenni, de pl az utóbbi 3 hónapban a 14. nap körül van peteérésem a 18. nap helyett. ha nem vezetném a görbét és nem használnám a tesztet, ezeket simán nem tudnám).:)
Drukkolok, hogy Nektek ne kelljen annyit várni a babára, mint itt olyan sokunknak! :)
Brigi05
2015-04-17 13:45:54

Köszönöm szépen a gyors választ!
Hát igazából semmi komoly védekezés (vigyázva), elméletileg júniustól "élesbe"! Olvasgattam a trifázisos görbékrő én lennék a legboldogabb ha ez azt jelentené,ez túl szép lenne ha ennyire egyszerű lett volna,de nagyon bízom benne,hogy nem lesz túl nehéz!
Andi1989
2015-04-17 13:28:10

Brigi05,
üdv itt.:) A görbéddel-véleményem szerint- semmi gond. Ha a második félidőben ismét megemelkedik a hő, azt szokták trifázisos görbének nevezni, semmi rosszat nem jelent. Sőt.:) Ha már esetleg ebben a hónapban is ment "élesben" a dolog, szerintem jelenthetne babát is.:)

Brigi05
2015-04-17 13:03:58

Sziasztok!
Én még teljesen új vagyok itt!
Mi a párommal 2 hónap múlva kezdünk próbálkozni a babával!
Ez az első hónap hogy mérem a hőmet és azt szeretném kérdezni hogy mi lehet annak az oka hogy a luteális fázisba ismét emelkedett a hőm?
Nincs még túl sok tapasztalatom ezzel kapcsolatban gondoltam itt tuti van olyan aki már sokkal tapasztaltabb a témában!
Előre is köszönöm a segítséget!
kicsikincs
2015-04-17 12:00:43

Tsibe!
Ahogy iszok az rá 2 percre távozik is! Annyit pisilek h csak na! Vagy is inkább úgy mondanám h sűrűn kicsit! :) 5 percenként járok! :)
C-vitamint napi 1000mg-ot szedek + 1 kamilla tea. Csipkebogyót majd ma megnézem hátha kapok! :)

Vestal!
Pedig annyira biztató a görbéd! Nekem a múlt hónapban mielőtt megjött le is esett a hőm, neked meg igen szépen tartja, szóval nem mond h megjön!!! ;)
monika80
2015-04-17 10:56:05

Vestal

Amikor hajnali 1-kor fel kelsz akkor is szoktál pisilni? Csak mert jó lenne ha kibírnád legalább hajnali 4-ig. Úgy erősebb a
vizeletben a hcg. Én a clearbluet ajánlanám az már a korai terhességnél is jól kimutatja a terhességet. Legelőször csináltam egy medi-lab-al és semmi nem volt rajta egy hajnali 5 órási vizeletből,és másnap meg hajnali 4 órakor egy clearbluval,na azon jól lehetett látni. nem kellett nagyon szugerálni hogy ott van vagy nincs ott a csík. De én nem keltem fel hajnali 1 kor,próbáld ki hogy nem pisilsz akkor. Szurkolok neked. Reggel várom az eredményt:)
juuuccc
2015-04-17 10:52:35

Sziasztok :)

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki drukkolt, sajnos negatívat teszteltem reggel, a hőm is kezd csökkenni. De majd a következő hónapban, sose adjuk fel :) Bár már egy éve mindig a következő hónapban reménykedem, de a jövő hónapban megyek kivizsgálásra szerintem a párommal, mert bár alapvetően optimista alkat vagyok, de szerintem kezdem elveszteni ezt néha. Én így nézek ki ma.

Vestal még mindig szépen fent van a hőd szóval még bármi lehet :)
Andi1989
2015-04-17 09:38:54

Sziasztok.:)

Lisa 74, még ne add fel, amíg nem jön meg, van remény.:)

Vestal, nagyon biztató a görbéd, drukkolok nagyon!

Én így állok ma reggel:
Vestal
2015-04-17 09:22:30

Lisa, vaterás one step. (Van itthon egy rakat, azt nem sajnálom), drukkolok neked holnapra :)

Gyöngyvirág88, monika80, holnap tervezek még egyet tesztelni, de másik teszttel, van még valami másfajta is otthon.
Nálam a tesztelés úgy néz ki, hogy lefekszem olyan 10-11 fele, párom pedig hajnal 1 felé jön, akkor felkelek hozzá, mosdóba is kimegyek. Utána 7.15kor kelek fel minden nap, és ekkor is "szoktam" tesztelni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!