Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-04-15 13:17:23

Köszi lányok! Este már kamillás ülőfürdőt vettem de ma iszogatom is a kamilla teát! C-vitamint meg napi 500mg-ot szedek de akkor ezt is megemelem még bajom van! Remélem hamar elmúlik és nem okoz gondot!
Tsibe
2015-04-15 12:40:36

Kicsikincs!

Nekem a kamillatea+csipkebogyó kombó mindig szinte azonnal hatott. Régebben sokat voltam felfázva, többször ébredtem iszonyatos fájdalomra éjszaka. 1-1 filter együtt leforrázva fél liter vízben csodát művelt. És a C-vitamin is nagyon sokat segít.

Andi1989
2015-04-15 12:38:07

Tsibe,
én sem értem, mi okozhatja. Eddig nekem is minden nagykönyv szerint ment, sokszor trifázisos görbéket is produkáltam.
Most második hónapja szedem a Duphastont, de nem hiszem, hogy az keverne be. Na mindegy, majd meglátjuk mi lesz belőle. Lehet, hogy most kíváncsiságból végig tesztelem a hónapot ovuteszttel.
Bár nem fűzök nagy reményeket ehhez a hónaphoz, mert pont nem jókor tudtunk együtt lenni.
Tsibe
2015-04-15 12:35:55

Timcsi123! Mióta próbálkoztok? És mióta hőmérőzöl? Első ránézésre nagyon alacsonynak tűnik a hőd. Rendszeres 36,2 alatti ébredési hő utalhat pajzsmirigy problémára. Ezt nézték nálad, mikor vizsgálaton voltatok?
Tsibe
2015-04-15 12:29:25

Sziasztok!
Én így állok ma.

Andi1989! Nekem is később kezd el igazán emelkedni a hőm, nem egyből ovu után. Most is megvolt már, 1-2 napja, de görbén még nem annyira látszik, csak 36,4.
Amúgy ez furi, mert néhány hónappal ezelőtt még tök egyértelműen megugrott. Nem tudom mi okozhatja ezt a változást :(
Andi1989
2015-04-15 11:06:47

Corinna, Lisa 74,

Az ovum elvileg a 14. cn-on volt, múlt hét pénteken. Akkor annyira fájt a bal petefészkem, hogy majd megőrültem. Tesztelek is, de szerintem most későn kezdtem -vagy nem tudom-, mert a 13. napon kezdtem. Akkor rendesen látszódott a két csík, de ha az értékelési szabályok szerint nézem, akkor az összes teszt negatívnak minősül, mert minden esetben halványabb volt, mint a kontroll csík. 4 napon keresztül teszteltem. Tegnap meg teljes negatív volt már.
Szóval nem tudom mi lehet, mert ha pénteken volt az ovum, akkor miért nem mutatta rendesen a teszt és miért csak hétfőn ugrott fel a hőm.
És igen, ha az ovum is ennyivel előbb volt, akkor ennyivel előbb is kellene megjönnie a hónapban. A dea múlt hónapban is úgy jártam, hogy a 14 napon volt ovum és 17 nap múlva jött meg. Nem értem...

Timcsi123,
üdv itt.:)
Corinna
2015-04-15 10:19:50

Kicsikincs, nem tudom ez kinél hogy válik be, de amikor én a kislányommal terhes voltam, és nagyon felfáztam, akkor a nődoki azt mondta szedjek napi 2X 1000mg C vitamint, mert az lúgosítja a vizeletet, és sokat igyak és menjek pisilni... előtte is sokszor felfáztam, de bevallom nem nagyon segítettek a gyógyszerek... hát elmondhatom, hogy nekem ez mindig használ... már másnap nem volt semmi bajom, és azóta is ezt csinálom, ha gond van... de már annyira rosszul voltam, hogy sírtam, ha pisilni kellett menni... szerintem egy próbát megér ...
Vaditimi
2015-04-15 09:29:11

Vestal!
Mikor tesztelsz újra? :)
Vestal
2015-04-15 09:21:49

Sziasztok!

Mindenkinek szépen megy fel a hője :)
Drukkolok nektek !
kicsikincs
2015-04-15 08:48:11

Szziasztok!
Koszonom Viktoria! Sajna csak penteken tudok dokihoz menni remelem addig nem lesz baj! Probalkozom addig is az ulofurdovel az este is segitett kicsit!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!