Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Én ma így. Elvileg jól időzítettünk, de nem fűzök sok reményt ehhez a hónaphoz. Én hètfőn megyek kivizsgálásra, a párom szerdán.
Drukkolok mindenkinek.
kicsikincs
2015-04-18 09:11:07
Sziasztok lanyok!
A tegnapi veres nyakom csak akkor volt es se tovabb hala! :-) Remelem igazatok lesz es par nap mulva pozitivan jovok hozzatok! :-D A hasam se gorcsol mar de a derekam nagyon faj meg mindig meg a fejem!
lisa74
2015-04-18 08:54:46
Jo reggelt.. Màra nem vàrom.., mëg nem jött meg:-), băr a mai teszten negatív.., de reménykedek, ma mëg csak a 11-12dpo napon lehetek..
Brigi05
2015-04-18 08:40:51
Anita
A párom most váltott munkahelyet és úgy gondoltuk,hogy mindenképpen várjuk ki a három hónap próbaidőt. :)
Még mindig maradt egy kicsivel magasabban a hőm,érdekes,
bár viszonyítási alapom nincsen (első hőgörbém) és lehet hogy én így működök.
Anitacool
2015-04-17 23:33:34
Hú csajok, mindenkinek nagyon drukkolok, hogy az április meghozza a várva várt csodát! :-)
Vestal fel a fejjel, reméljük most már valami történni fog! Emlékszem én is alig bírtam ki, amikor a vetélésem utáni első menzeszre majd' 2 hónapot kellett várni, az után meg 6 hetet a következőre. Idegtépő a várakozás! Reméljük, nálad "valaki" van a dolog mögött :-)
Lisa74, drukkolok neked, hogy az elmaradt utáni pozitívat tesztelj!
Juuuccc, amíg nem jön meg ne add fel!
Kicsikincs, már csak 5-öt kell aludni és remélem, hogy pozitívat tesztelsz! :-) Majd írd meg reggel, mi lett a hőddel meg a vérzéssel!
Brigi05 üdv a csapatban, remélem nem kell sokáig itt maradnod, mert hamar összejön! Hogyhogy 2 hónap múlva kezdtek bele?
Viktória4 neked is szépen alakul a görbéd, így tovább! :-)
Andi1989 kitartást a további próbálkozáshoz, remélem most már hamarosan sikerrel jártok! Szépen alakul a görbéd! :-)
Brigi05
2015-04-17 22:10:11
Andi1989
Nagyon sok kitartást kívánok nektek és nagyon szorítok,hogy most már minden rendben legyen és végre sikerül a kis csodátok. :)
Addig amíg nem merültem bele ebbe a dologba mélyebben azt gondoltam hogy ettől azért jóval egyszerűbb dolog ,de már látom hogy sok esetben sajnos nem az.
Andi1989
2015-04-17 21:37:42
Brigi05,
Mi már több,mint3 éve várunk a csodára... Voltunk kivizsgálásokon is, férjemnél minden oké. Igazából nálam sincs teljesen kizárólag ok, de januárban volt egy petevezeték átfújás méhtükrözéssel és kürtettel kombinálva. A doki szerint a peteérés után van probléma, erre most Duphaston-t kell szednem. Most szedem a második adagot, még van egy. Ha utána egy hónappal se lesz semmi, akkor irány a meddőségi. :-(
Kicsikincs,
Szerintem még nincs okod aggódni, tényleg sanszos, hogy a beágyazódás lehet. :-)
kicsikincs
2015-04-17 21:04:12
Viktoria!
Termeszetesen nem adom fel, csak kicsit felek mert ilyen meg nem volt a terhessegeim elejen. Sott 28 napra soha nem jott meg. Remrlem h tenyleg a beagyazodastol volt ez a veres nyak! Mert azota semmi csak nagyon ffaj a hadam persze ez sztem a felfazashoz kapcsolodik.
Viktória4
2015-04-17 17:01:36
Sziasztok!
Kicsikincs!
Ne add fel,még lehet beágyazódás is.Szurkolok nagyon!
Az a pár csalán tea még biztos nem ártott,a kamilla meg mehet nyugodtan!
Vestal!
Nagyon szép a görbéd,szerintem még simán van remény!Görcsölgetés ugyan úgy lehet terhesség jele is mint a közelgő mensié,szóval bizakodj!
Mindenkinek megy a drukk!
Én így állok!
kicsikincs
2015-04-17 16:25:59
Lanyok!
Meg lenne elvileg5-6 napom a nemvartig! Most latom h mar elenkebb a piros de inkabb azt mondanam h valami pirrosas folyas. Remelem h nem a mensim az. Nagyon fajt ma a hasam ill a bal petefeszkek. Derekamis majd le szakad a fejem is elkezdett fajni.! :-( Most elkeseredtem megint!
Én ma így. Elvileg jól időzítettünk, de nem fűzök sok reményt ehhez a hónaphoz. Én hètfőn megyek kivizsgálásra, a párom szerdán.
Drukkolok mindenkinek.