Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kicsikincs, szépen erősödik !!!! Drukkolok!
Nekem minden nap olyan volt mint neked az alsó.
Gyöngyvirág88
2015-04-19 15:55:47
Én fogalmam sincs hol tarthatok :D
Áldom az eszem ilyenkor :D :D :D
kicsikincs
2015-04-19 15:52:01
Gyongyvirag!
En irtam a nyakot! Elvileg a 7. Dpo-n volt. Azota semmi sincs sott nem is gorcsolok. Nekem sem volt ilyen meg.
Gyöngyvirág88
2015-04-19 15:34:12
Sziasztok :) Drukk Mindenkinek :)
Tegnap valaki írta, hogy véres nyákja volt, na tegnap délután én is "találtam" ilyet. Azóta sem. Tegnap volt a 21. napom, úgyhogy én nem tudom hová tenni, sosem volt ilyenem.
kicsikincs
2015-04-19 15:21:15
Vestal!
Ez a tesztem nem tudom latod e!? :-)
http://kepfeltoltes.hu/150419/CAM00288_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
juuuccc
2015-04-19 12:36:13
Vestal
Nagyon remélem, hogy a jövő héten a baba miatt kell menned a dokihoz :)
És köszi az észrevételt, én is most nézegetem és lehet igazad van és máskor volt a pé-m vagy talán kettő volt ebben a ciklusban? Mondjuk ez elég ritka.
Nekem se váltak be ezek az lh tesztek, de én nem jóstesztnek használtam hanem nekem szinte 3 nap kivételével két csík volt rajta és meg se tudtam belőle állapítani, hogy melyik az erősebb, mert kb mindig egyforma volt mindkettő. Bezzeg a HCG ott látnánk már végre két csíkot :)
Kicsikincs
Nagyon remélem, hogy hamarosan már a másik teszten is viszont látod a két csíkot :)
Vestal
2015-04-19 11:17:27
Anitacool, nem tudom. Lehet a decemberi kémiai terhesség, vagy hogy picit stresszes volt a munkám.
Kicsikincs, tudnál képet mutatni az lh tesztekerol? Próbáltam én is jostesztelni, de nekem mindig ugyanolyan volt a csík :( Es eddig sosem volt homezo, mindig volt valami jól látható halvány csík rajta. Ez vajon gond lehet? Tudom, hogy lh mindig van a szervezetben, csak furi, hogy az lh sosem 1 csikos, bezzeg a hcg teszt.... :(
Juuuccc, azt nézem, hogy elvileg neked is hosszú lenne a lutealis szakaszod, biztos, hogy akkor volt pé-d amire behúzta ?
Én ma 2 óránként felkeltem pisilni, így a mérés elott 2 órát aludtam, így ma 37.0 volt reggel a hőm. Kiváncsi leszek holnap a hőmre na meg tesztre. Legközelebb jovo het utan fogok tudni menni dokihoz, vagy a baba miatt vagy a ciklusom miatt.
kicsikincs
2015-04-19 10:59:19
Juuuccc!
Igen ovussal jostesztelek! :-) Igaz h meg csak ket napja de ahhoz kepest jol erosodik szerintem! :-)
juuuccc
2015-04-19 08:53:54
Sziasztok lányok,
lisa74
Nagyon szépen tartja magát a görbéd :) Mikor tesztelsz?
Kicsikincs
Ovu teszttel jóstesztelsz? Már nagyon várjuk a fejleményeket :) Eddig csodásan alakul a görbéd.
Az enyém ma ilyen, még mindig nem görcsölök szerencsére. Mivel írtátok, hogy addig míg meg nem jön, ne adjam fel így ezt teszem :)
kicsikincs
2015-04-19 08:19:39
Lisa!
Koszi! :-) Te mikor tesztelsz? En majdnem csinaltam egyet de az eszem vissza huzta a kezem! Tudvan ez a 9.napom meg korai. De ha holnap reggel a jostedzem szep lesz ellovok egy 10-est! ;-)
Nekem minden nap olyan volt mint neked az alsó.