Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kitti9001
2015-06-30 08:32:47

Tanácstalan vagyok ismét. Éjjel és még most reggel is 10 percenként kb elkezd erősen szúrkálni a méhem. De ez már kellemetlen. Mintha tűvel szúrkálnának.
Szerintetek menjek dokihoz, vagy várjam meg az egy hetet. Nem éreztem még ilyet, így nem tartom normálisnak.
Gyöngyvirág88
2015-06-30 08:25:28

De jó Neked Lisa :) Én most derítem ki, hova kell mennem és mikor :)
Dettikécske
2015-06-30 08:22:33

Jaj lisa de jo nektek,,,;))) Azt irtak itt nekem,,,hogy nagy szeru otlet orvosi hormanalis bahatas nelkul eloszor teaval probalkozni,rendezni a ciklust,es h. A fogamzashatlo abbahagyada utan kell 2-3 honap mire rendezodik, volt egy ciklus,egy kimaradt,most kezdtem a ,3 ik honapot,majd csak vissza all most mar,meg azt nem tudom most ha meg jon probalkozzunk e mar vagy meg egy ciklust megvarjak. Corinna,eltuntel. ,,,,,
lisa74
2015-06-30 08:14:22

Kösziii... Indulok a védőnőhöz.. :-) majd irok.. Szép napot mindenkinek.. :-)
Gyöngyvirág88
2015-06-30 08:06:23

Köszönjük szépen :)
Archangel85
2015-06-30 07:57:21

Kedves Gyöngyvirág és Lisa. Szívből gratulálok nektek, és boldog babavárást kívánok :)
Kitti9001
2015-06-30 06:39:16

Köszi lányok, kezembe veszem a dolgot, mert engem sem nyugtatott meg a doki. Viszont az normális, hogy még mindig fájdogál a méhem? Már két hete...Ha nem a baba.... Akkor nem értem.
poisonivy
2015-06-29 22:29:35

Kitti9001

Nekem is magas volt a prolaktin szintem, bőven a referencia felett ( ha pontosan érdekel, a pajzsmirigy problémák topikban részletesen leírtam). Bromocriptint kaptam rá, felet kell szednem, és a doki azt is hangsülyozta, hogy a lehető legkisebb dózissal kezdi, mert gyakran okoz mellékhatást. Így szedtem 2 hónapig, alig-alig volt mellékhatás, és az eredményem már a referencia határon belül van. Szerintem nem kell félni tőle, de azt nem értem, miért csak akkor szedheted be, ha nem vagy terhes. Nekem az orvos javasolta azt is, hogy teherbeesés esetén is szedjem a 12. hétig, mert enélkül fennáll a vetélés veszélye. Szóval elvileg a terhesség és ez a gyógyszer nem zárják ki egymást...
Emellett még MR-be is el kellett mennem, szintén a prolaktin szint miatt. Talán érdemes lenne neked is endokrinológust keresni.
Andi1989
2015-06-29 22:18:51

Nagyon remélem, hogy ez az orvos komolyan veszi a problémát és megtesz mindent a siker érdekében :-)
De nagyon kíváncsian várom a következő vérvételek eredményét!
Gyöngyvirág88
2015-06-29 20:40:22

Ha kész eredményekkel mész, egy lépéssel előrébb vagy. Ha jó a doki, erre a TSH-ra kikéri az összes többit. Nekem még az 1.49-es értékemet is lejjebb tornászta, hogy minden oké legyen :) 0.45-tel lett a baba :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!