Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool, most nagyon szorítok érted!!!!
Gyönyörű görbe, bízom a pozitív tesztben, pénteken várom az eredményt. :-)
Hugery, az a pár csepp nem jelent semmit...sok nyugalom, drukkolok.
Gyöngyvirág, tarts ki, a 12. héttől elvileg elmúlnak a rosszullétek. Én bármit megadnék egy kis rosszullétért. :-)
Amúgy én is várom az ovumat. ;-) :-D
plumeria14
2015-07-07 18:55:08
Fantasyc, Dzsudzsa,
köszönöm nektek! Ma voltam a 12. heti ultrahangon és elég nagy a valószínűsége, hogy kisfiú…az utóbbi időben elég sokszor álmodtam kisfiúval és kisfiús ruhákkal.
Fantasyc, örülök, hogy a párod rászánta magát a vizsgálatra…azért előnyösebb, ha a pasi hamar túlesik a mintaadáson (mert nekik ebből mindent meg tudnak állapítani), mert ez gyors és fájdalommentes, míg a nőnél keresni a „bajt” elég macerás, időigényes és nem olcsó. Ne stresszelj azon, hogy 35 leszel, ez az égvilágon semmit sem jelent, csak ezzel is „presszionálják” a nőket!
Dzsudzsa,
igen, Timmermannhoz járok (jártam eddig), de épp most fogok váltani, mert ő már nem vállal szülést. Te hol szültél?
Dettikécske
2015-07-07 18:40:59
Fuuuuuuh, ,;(
Gyöngyvirág88
2015-07-07 18:37:49
Nekem kétszer is lesz terhelés, úgyhogy arról ne is beszéljünk :(
Dettikécske
2015-07-07 18:32:02
Hat nagyon nagy a hoseg,,, en ha ujra kismami leszek a terheleses vercukor vizsgalattol felek,a csajszimmal is rosszul lettem,es az ikrekknel is csak ugy forogtak a hasamban,,,,,es en is rosszul lettem,,,,alitolag nyugodt korulmenyek kozt kellene vegezni es figyelni a kismamat,hat itt annyitt jelent vannak 100 an a vervetelen,behivnak a szobaba vagy 15 ot es ott alnak sorba,megitatjak a lotyot ami kb fel litetbe kevernek,majd a hajintanak es menjel visdza egy ora mulva,,,
Gyöngyvirág88
2015-07-07 18:25:02
Köszönöm, ma egész jól :) Tegnap cudarul voltam, de ez van :) Holnap vérvétel :)
Dettikécske
2015-07-07 18:16:45
Szia gyongyvirag,mi ujsag,h van a kismami,? ;))))
Gyöngyvirág88
2015-07-07 17:52:41
Nekem 2 tizedes van, de egy darabig én is csak simát használtam.
Dettikécske
2015-07-07 17:03:28
Anita,a heten kell megjonnie,5-7 nap,vasarnap hagytam abba a teat,es most vasarnapig kell meg jonnie,szerintem meg is fog,,,, ;)))))Homerot csak nem veszek tizedest lattom itt mindenkinek sima van.
Anitacool
2015-07-07 16:34:21
Köszi Detti! :-)
Azóta sincs menzesznek se híre se hamva? :-/
Gyönyörű görbe, bízom a pozitív tesztben, pénteken várom az eredményt. :-)
Hugery, az a pár csepp nem jelent semmit...sok nyugalom, drukkolok.
Gyöngyvirág, tarts ki, a 12. héttől elvileg elmúlnak a rosszullétek. Én bármit megadnék egy kis rosszullétért. :-)
Amúgy én is várom az ovumat. ;-) :-D