Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Dettikécske! A párom két honapja vegetarianus lett, sok salit eeszik nyersen, ennek nagyon orulok, remelem ez hozzajarul a sikerhez. Én hónapok ota reform eteleket probalok keves liszt cukor, sok viz ivás, pcos vagyok.
Dettikécske
2015-07-04 21:53:53
Szíved minden erejével higgy benne, hogy hamarosan Te is édesanya leszel, és a lehetőségeidhez mérten tégy meg mindent azért, hogy a tested és a lelked is nyitva álljon a kisbabád fogadására.
Olvasgattam a neten es ez a mondat olyan jo,gondoltam megosztom veletek,,,,,
Dettikécske
2015-07-04 21:19:18
Nem tudom mar megjegyezni a sok nevet,csak irom. En a mikroszkopot most vett,probalgatom h,jo legyen a kovetkezo ciklushoz,arra ra jottem,hogy legalabbegy ora eves ivas nelkul,es 20 perc szatadad utan latszik szepen a mintazat,,,,bocsi a sok hibaert csak kozben beszelnek nekem az ikrek is,,100 fele figyelek. ,,,,mi is keson talaltunk egymasra 3 eve a parpm most 38 en 41,,,,,es kulonbozo okok miatt vartunk eddig,es most egy honapja probalkozunk,es surget az ido,nagyon szeretnenk,,,,mmajusban mar 42 lesz jo lenne ha fel ev alatt sikerulne,,,,,,,
Kicsifény
2015-07-04 21:13:48
Anita, több oka is van, de mindet én krealtam. Az egyik, hogy több rák horoszkópú imserősöm van és nagyon extran érzékenyek és keresik a helyüket sokáig az életben. A másik, hogy a 2.vagy a 3. Év végén visszamenni melózni, jobb, ha egész nyáron még itthon tudok lenni és nem kell agyalni, hogy nyáron hova tegyem a gyereket és elvezhetjuk együtt a nyarat. A harmadik, hogy ha ősszel születik, mire kell kezdeni a hozzataplalast, addigra tavasz van és jön a sok friss gyümölcs zöldség.
Egyszóval én is, párom is osziek vagyunk és mindig őszi gyermeket szerettem volna, mióta belevagtunk, azért kezdtünk tavaly decemberben próbálkozni, de sajnos nem jött össze olyan hamar. Az első gyermekem augusztus végi, szóval van tapasztalat és most élvezzük a nyarat az ovi előtt. :-)
hugery
2015-07-04 20:54:56
Szia Anitacool,a párommal eleve későn találtunk egymásra (dec-ben leszünk 8 évesek),egy év utàn döntöttük el jöhet a baba, fél év utàn kikötöttünk a kaàliban, mindenféle vizsgàlat volt mindkettönknél, kevés spermaszàm, es nàlam nem érnek rendesen a p-ék, de lehet természetes uton is csak lassan. 2011 ben két hónapban kaptam a szurikat a kaàliban, nem osztodott leszivàs után. Akkor derült ki cisztàs a petefeszek, mentem mütétre, a mütét közben kiderült a méh felsö részén libatojás nagy daganat mioma. Egy év alatt a vizsgalatokon annyiszor uh tak, nem làttàk a miomàt?? Szomoru. Jelenleg jol elkerülom a kaàlit, es bízom, hogy egy kis lélek szeretne a mi gyermekünk lenni.
Anitacool
2015-07-04 20:26:50
Hugery 7 év rengeteg idő! Első gyermek lesz? Gondolom pár vizsgálaton már túl vagytok, mit mondtak, mi lehet az oka?
Fantasyc, azért vagyunk itt egymásnak, hogy reményt adjunk, és biztassuk mindig azt, akit kell! Nekem is jól estek a biztató szavak legutóbb.
Cherry, nagyon biztató, nagyon drukkolok a hétfői pozitív teszthez! :-)
Kicsifény, ha nem vagyok indiszkrét, mi bajod a júniusi-júliusi születésű babával? :-)
cherry16
2015-07-04 19:10:20
Én úgy szoktam, hogy felkelek, és a kezemmel nyelv alól veszek mintát és fény fele fordítva a mikroszkópot nézem,hogy mennyi van rajta, és mikor olyan átláthatatlan részek is vannak a lemezen akkor jó, ott szokott nekem full páfrányos lenni, ha meg kevés volt, akkor még a gömbök sem jönnek ki. Aztán reggelizek, kiöblítem a számat vízzel és várok két órát, és újra csinálom, van, hogy napi 3-4x is megnézem, mivel változhat! Mindig figyelek, hogy ne legyen habos, és inkább ujjal vegyem a mintát, mint az üvegcsére nyaljak, vagy köpjek! És 3x is veszek ujjal mintát és csak kenem rá, aztán meg várok legalább 20 percet, hogy rendesen megszáradjon és lámpánál nézem, vagy mivel van itthon mini mikroszkóp is, arra szoktam rátenni, jobban nagyít és szépen látni lehet a páfrányokat!
Kicsifény
2015-07-04 19:01:29
Cherry, leirnad, hogy szerinted hogy jó helyesen használni a mikroszkopot? Én eddig csak egy órát vártam evesivas után. A nap melyik szakában csináltad többet? Köszönöm!
Drukkolok neked is!
Kicsifény
2015-07-04 18:57:25
Detti, én sem értem sokszor a mikroszkopot...nekem tegnapelőtt volt pafranyos, a hőm mégsem ment semerre. A múlt hónapban egy hatalmas nagy pafrany volt rajta, ami után 14 nappal meg is jött. Úgyhogy én is nehezen értelmezem...lehet a sok kicsi pafrany meg nem tuti ovu?!?!
Anita, nálunk a párom 45 lesz ősszel, úgyhogy nálunk sincs túl sok idő. Most öt akarom elkuldeni vizsgálatra, mert az első gyerek olyan hamar összejött, hogy nem volt ideje elmenni kivizsgálásra...de azóta eltelt 3 év...
Egyébként olyan szinten kivagyok, hogy azt mondtam, most még mérem amíg megjon és utána befejeztem. Marad a mikroszkóp és lehet parositom ovu teszttel, aztán meglatjuk. Bár nekem az ouvu teszt is sokszor lét csíkos és nehéz megitelni mikor pozitív.
Júliusban sok nyaralás, pihenés, próbálok lazítani, próbálkozunk, augusztusban is és ha nem jön addig, akkor doki. Viszont nem szeretnék június júliusi babát, ez a hülye ideám, így két hónapot majd kihagyunk. Ha eddig nem jött, az már nem oszt nem szoroz. :-)
cherry16
2015-07-04 18:56:54
Sziasztok!
Ma 4 napja, hogy késik, de még várok a teszttel. Szerda óta rengeteg savam van, tegnap és ma, bármit ittam vissza akart jönni! Én is a mikroszkópot használom, nálam bejött. Múlt hónapban kezdtem megtanulni, vagy keveset, vagy sokat raktam rá, de rájöttem a nyitjára! És nekem a 10. cn napon mutatott először páfrányt, 11.-en tele volt, 12.-iken megint elvétve volt. És azóta is van rajta, mindig várok 2 órát evés-ivás után, ma reggeli nyálból fullon volt páfránnyal, hőmérés után raktam fel, úgy hogy nagy reményeim vannak! Tesztet, majd hétfőn csinálok!