Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kicsifeny nekunk 1 honap volt meg csak,de amugy nem ertem,pedig most kellene csak gyorsan osszejonnie,jovo majusban 42 leszek,,,,,,,,alitolag a lelki dolgoknak is koze van hozza,meg a ragorcsolesnek, ,Anita a macan kivul szedtel vitamint mellette?,,,,,,
Kicsifény
2015-07-07 22:37:20
Detti, én is így vagyok, mint te. Nekünk is elsőre összejött a gyermekünk, annyi volt, hogy épp hogy elkezdtem a barátcserjét szedni és elmentem aviva torna oktatásra, de akkor már terhes voltam, ami csak később derült ki.
De sajna most már 8 hónapja próbálkozunk a másodikkal és semmi...
Dettikécske
2015-07-07 22:34:26
Csajok en azon gondolkoztam most h.nekem a csajszim,es az ikreik es elsore
Elso honapban osszejottek,es akkor meg vitamint sem szedtem elotte csak a teszt utan,es nem homeroztem mit sem tudtam rolla,,,,de jo lenne ha most is igylenne,,,,,,, ,;)
Kicsifény
2015-07-07 22:26:06
Anita, idézem:
A ciklus kezdeti napjain a méhszáj keményebb, olyan tapintású, mintha az orrod hegyét érintenéd, helyzetét tekintve pedig alacsonyan helyezkedik el a hüvelyben, formáját tekintve pedig teljesen zárt. A ciklus előrehaladtával a méhszáj a hüvelyben felfelé mozdul el, tapintása is megváltozik, kinyílik kicsit és szinte felpuhul, olyan lesz, mint egy puha ajak.
Ha a megtermékenyülés létrejön, akkor a puhaságát meg is őrzi, egyébként pedig lassan visszavándorol eredeti helyére, és visszanyeri eredeti formáját és állagát, keménységét is.
Anitacool
2015-07-07 22:16:31
Kicsifény, fel a fejjel! A méhszáj milyen, ha mensi lesz?
Nem tulajdonítok semmilyen "tünetnek" jelentőséget, mivel szedtem egész ciklusban a macát, ami hormon harmonizáló, így nem tudom, melyik tünet köszönhető annak. Majd kiderül. ;-)
Kicsifény
2015-07-07 22:12:42
Hugery, lehet beágyazódási vérzésed van :)))!
Anita, nagyon várom a pénteket, szorítok! Van valami furcsa tüneted?
Nekem a hőm a béka s.ge alatt van, azért mondtam, hogy a mensit várom, mert a méhszáj alapján is mensi lesz hamarosan.
Sajnos elég lehangolt is vagyok emiatt, nagyon szeretném most már, hogy a párom is menjen vizsgálatra, csak kell egy jó dokit szereznem.
De próbálok pozitív maradni, csak baromi nehéz... :(
Most egy hétig külön a párommal, mert elutazott, utána egy hét nyaralás, próbálok majd kikapcsolni.
Dzsudzsa
2015-07-07 21:56:58
Plumeria14!
Én a Róbert Károlyon szültem. Ott találkoztam Timmermannal.
Katicabogár5
2015-07-07 21:40:42
Plumeria emlékszem rád az elejétől fogva és nagyon örülök neki hogy sikerült a kis csodátok :) szívből gratulálok nektek
Anitacool
2015-07-07 21:13:47
Fantasyc kösziii, én is nagyon-nagyon drukkolok neked! :-)
Gyöngyvirág kitartás, kettőt pislogsz és már a kezeid között lesz :-) Remélem, a lakásfelújítás már kész, vagy legalábbis nem veszel már aktívan részt benne :-)
Gyöngyvirág88
2015-07-07 19:19:33
Nem panaszkodom, hisz én akartam :) Lesz ez még jobb is :)
Én nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb legyenek rosszullétek :)