Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kicsifény köszi a méhszájról a leírást! :-) Hasznos volt!
Detti gravidát szedek február óta, amióta újra próbálkozunk, a maca csak május vége óta megy, hogy ne 50 naponkénk legyen ciklusom. :-)
Corinna ne add fel, itt vagyunk és átsegítünk mindenen, amin tudunk! Sikerülni fog! Az új normális dokid pedig majd kiírja a megfelelő vizsgálatot, most jön a nehéz rész, a türelem fázis.
Hugery nagyon szupin felment, így tovább!
Dettikécske
2015-07-08 13:43:02
Tudom milyen erzes,mi csak egy honapja probalkozunk,de nagyon magam alatt voltam mikor nem baba miatt nem jot meg a mensi es meg kellett neki mondanom,,,:(
Corinna
2015-07-08 13:36:11
Köszi Dettikécske... most az volt nehéz, amikor meg kellett mondanom a páromnak, hogy nem sikerült... ez a legrosszabb... de pár nap és megint harcolok majd...
Dettikécske
2015-07-08 13:19:53
Semmi baj corinna,es igazad van,,, fel a fejjel lessz meg jobb is,,,,;)))
Corinna
2015-07-08 13:17:24
Egyépként nem hiszem el, hogy a mai orvostudomány ennyire katyvasz, hogy ilyen nehéz és körülményes minden vizsgálat... a másik, hogy sokszor olyan megalázóan tudnak viselkedni az ilyen korházakban az orvosok, meg az ápolók (tisztelet a kivételnek) mintha szégyelni kellene, hogy babát szeretnénk... ha máshogy állnának az emberhez, talán nem lenne senki ilyen görcsbe, hogy megint megjött, és menni kell az orvoshoz... mert nekem már ettől is égnek áll a hajam...
bocsi lányok, de hullámvölgyem van... :(8
Dettikécske
2015-07-08 12:16:29
Corinna nekem se konnyu,41 vagyok,a parom uj kapcsolat,3 eve vagyunk egyutt,termeszetes h,nem babaval kezdtuk,most dontotunk igy h, johet,o neki a gyerekei lombikkal lettek,o megegyszer nem csinalja vegig az az utat,de azt en se szeretnem nem lenne hozza erom,h azzal probalkozunk,stb,,,,es akkor itt van h.kimaradt a mensi,most ha megjon akkor elmulik megyek hormonvizygalatra,aztan parom sperma teszt,es csak bizni tudok benne h ossze jon spontan,mindent megteszunk erte,de lombik kizart,,,
Corinna
2015-07-08 11:32:45
Köszönöm lányok :))) Mindenképp körülnézek valami másik doki után, mert hála nektek, és az oldalnak, látom hogy más orvosok először az alap vizsgálatokat kérik... így meg, hogy rendesen megjön minden hónapban, van aki szerint fél év után nem is kéne mennem sehová, csak próbálkozni...(az más, ha nincs mensi+peteérés) csakhát 39 évesen már nem nagyon várhatok... :(((
Dettikécske
2015-07-08 10:42:16
corinna,csatlakozok Moha válaszaához!!!!!!!!!!!!!! Amugy most ha megjön a mensi utána én is megyek hormon sort megnézetem minden rendben van a fogamzásgátlo abbahagyása után,,,,,,
hugery
2015-07-08 10:37:36
Sziasztok! Köszi a biztatást!a tegnapi esés után ma feljebb ment és ott is marad :) remélem.
KatkaManó
2015-07-08 10:28:54
Sziasztok!
Plumeria de örülök neked :)))))))))))) Nagyon vigyázz magatokra !!!
Detti gravidát szedek február óta, amióta újra próbálkozunk, a maca csak május vége óta megy, hogy ne 50 naponkénk legyen ciklusom. :-)
Corinna ne add fel, itt vagyunk és átsegítünk mindenen, amin tudunk! Sikerülni fog! Az új normális dokid pedig majd kiírja a megfelelő vizsgálatot, most jön a nehéz rész, a türelem fázis.
Hugery nagyon szupin felment, így tovább!