Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jöttem picit, mert nem tudtam elmenni Corinna írása mellett...
Szóval
Corinna!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én a helyedben (igazából azt akartam írni, hogy ESZEDBE NE JUSSON!!!, de hát mégsem parancsolgathatok iss, csak mert rég itt vagyok...:D)
egészen biztosan nem mennék bele átjárhatóságiba, amíg nem volt hormonsor és spermavizsgálat. Ezek az alapok. És egyik sem jár semmiféle komoly beavatkozással, míg az átjárhatósági mégiscsak az.
Én a dokit is sürgősen lecserélném, mert szerintem ez nem normális, hogy még egy egyszerű és alap hormonsor sem jut eszébe, pedig abból sok minden látszana, hanem rögtön ilyen komoly beavatkozásokat javasol. Főleg, hogy még csak fél éve próbálkoztok.
Menj olyan dokihoz, aki ad beutalót hormonsorra és a férjednek spermavizsgálatra. Ez tényleg alap.
Rmeélem, találsz normális dokit, és sok sikert! :)
Gyöngyvirág88
2015-07-08 09:28:17
Corinna
Olyan nincs, hogy feladjuk. Küld el a párod vizsgálatra, neki 5 perc az egész. Ha ott minden rendben, akkor menj átjárhatóságira.
Corinna
2015-07-08 09:14:48
Szia Dettikécske... hát én nagyon nem tudom, hogy mit csináljak... fél év után a dokim átjárhatósági vizsgálatot akar csinálni... nagyon be vagyok parázva, mert amikor régen (még az őskorban) csinálták nekem nagyon fájt... meg valahol nem korai egyből műtétre küldeni az embert? páromat még ki se vizsgálta, hormonlabor se volt... azt nézte van peteérés, és tüszőrepedés is (ultrahangon) és mivel van, akkor biztos el vagyok záródva... hát nem tudom... szerintem feladom... :(((((((((((((((((((((((
Gyöngyvirág88
2015-07-08 09:11:54
Mindent értek :) Akkor menj csak vérvételre, jobb előbb, mint később. A szabályokat muszáj tartani a 160 g-hoz, amiből van elég :D
Dettikécske
2015-07-08 08:43:36
Kicsifeny,nem akarok okoskodni,csak olvastam h ha az etrendeden valtoztatsz az is kihsthat a mensire,,, ;) A masik dologgal amiket irtal detto ugyanugy vagyok,, ;)
Kicsifény
2015-07-08 08:26:44
Gyöngyvirág, köszönöm. Tisztában vagyok az IR és Pcos temakorrel. :-)
Eddig 160gr-os diétát csináltunk január óta, le is ment pár kg és cm. Aztán mióta tornazom, valzoztattam, mert már nem ment le több kg, így most csak délelőtt eszem cht, délután max.gyümölcsöt, kivéve, ha nem bűnözök. :-)
Egyébkéaz első terhessegem előtt indítottunk kivizsgálást, hogy van e ír és pco bajom, de olyan hamar jött a bébi, hogy nem értünk a végére. Aztán a szülés után két doki azt mondta, hogy pcom tuti nincs. De az IR nem lett kizarva.
Gyöngyvirág88
2015-07-08 08:05:11
Kicsifény
Az IR diéta lényege, hogy egyél szénhidrátot. Ha most kevesebbet eszel, nem fog reális képet mutatni a véreredmény. Mindent ugyanúgy csinálj, ahogy eddig és úgy menj vérvételre :)
Kicsifény
2015-07-07 23:28:46
Detti, akkor toljuk csak lazán :-)!
Én is észrevettem magamon a kattogast, főleg, hogy félig itthon vagyok még a gyerekkel és sok időm van agyalni. De közben jött egy halom dolog, amit intézni kellett, kizokkentett és elmúlt a gorcsoles. Most inkább jobban izgat, hogy mi a turotol vannak 45-50 napos ciklusaim. A gyerek meg jön, ha akar...bár nem állítom, hogy nem szomorodom el, amikor már a hőm alapján látom az "ismét nem sikerült" felismerést. Ilyenkor egy nap nagyon megszenvedem, aztán szaladok ügyeket intézni. :-)
Dettikécske
2015-07-07 23:14:12
Most nem merem,majd ha megjon,,az etrendemen en is valtoztatam,barna magvas kifli a reggelim es vacsim csirkemell sonkaval zoldseggel,ket eves kozt reggel joghurt delutan gyumolcs,ebed amit fozok,es amit soha nem tetem levesben megeszek minden zoldseget,sok vizet iszom,es csoki csak egy heten eg,szer eszem,a kavem a 3 rol kettore csokkentetem,,,,,,,,,Alitolag telen tobb baba fogan,mint nyaron,nekem telen fogantak a gyerkocok is,,,en is ragorcsoltem rogton ,,,parom is mondta,es 2 baratnom h nagyon es masrol se beszeltem,ha 3 an mo dtak van benne valami,es lehet a mensi is ez miatt maradt ki,,,,
Kicsifény
2015-07-07 22:49:56
Detti, én az elmúlt hónapokban rágörcsöltem, most már a beletörődés fázisában vagyok, ha nem akar, nem jön.
Épp házat újítunk fel, lehet már oda akar érkezni, azért nem jött eddig :))!
Elkezdtem heti kétszer személyi edzővel edzeni, hogy kicsit fogyjak, mert maradt rajtam a szülés után.
A hormonjaim rendben vannak, ha nálam van gond, akkor vagy peteérés nincs (ezt még egy ciklusban végig kell néznünk, csak a doki azt mondta, próbálkozzunk pár hónapot) vagy még az inzulinra gondolok (bár hónapok óta szénhidrát szegény diéta szerint eszünk), úgyhogy lehet befizetem magam egy terhelésre. :)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a tea meghozza e a mensit!! A hőt nem is méred vagy csak nem vezeted?
Szóval
Corinna!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én a helyedben (igazából azt akartam írni, hogy ESZEDBE NE JUSSON!!!, de hát mégsem parancsolgathatok iss, csak mert rég itt vagyok...:D)
egészen biztosan nem mennék bele átjárhatóságiba, amíg nem volt hormonsor és spermavizsgálat. Ezek az alapok. És egyik sem jár semmiféle komoly beavatkozással, míg az átjárhatósági mégiscsak az.
Én a dokit is sürgősen lecserélném, mert szerintem ez nem normális, hogy még egy egyszerű és alap hormonsor sem jut eszébe, pedig abból sok minden látszana, hanem rögtön ilyen komoly beavatkozásokat javasol. Főleg, hogy még csak fél éve próbálkoztok.
Menj olyan dokihoz, aki ad beutalót hormonsorra és a férjednek spermavizsgálatra. Ez tényleg alap.
Rmeélem, találsz normális dokit, és sok sikert! :)