Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Na fogatmostam,ittam ra ,es vartam egy ora hosszat azitan neztem ujjra mikroszkoppal,es most tisztabb volt gombos termeketlen,nem tudom egy ora hosszaval azelott miert volt pafranyos csak 1-2 gomb volt benne tobbi pafranyos pedig ug,anugy nem ettem ittam elotte,,,,, ,
Dettikécske
2015-07-04 13:10:21
Csajok en ezt nem ertem,szerdan a mikroszkop termeketlen napot jelzet,ma pafranyos,es a menses meg nem jott meg,,,,,csak kivancsisagbol vettem elo,,,,,,
Fantasyc
2015-07-04 13:05:44
Sziasztok!
Lányok, olyan jól esik, hogy próbáltok segíteni!!!!!
Nem ismerjük személyesen egymást, de ennek sz oldalnak köszönhetően tudjuk bíztatni egymást és néha "csak" ennyi kell, hogy újra tudjuk kezdeni a küzdelmet! :-)
Nem tudom, miért nem csinálták meg, de valamiért mindig a páromat akarták először vizsgálni és addig türelemre intettek engem. A párom sokáig nem akarta a vizsgálatot, de most ő is rászánta magát. Inkább csak szedte a vitamint. Most nem hagyom elhajtani magam. :-)
Anitacool, olyan szépen alakulsz, remélem sikerül neked!!!!
Hugery, 7 év nagyon sok idő. :-(
Tudjátok, mi lehet az oka???pajzs mirigy, IR.....?
Az 1 napos kiemelkedő magas hőmérsékletet nem szokta bent hagyni a rendszer, mert az valami miatt kirívó. Pl kevés alvás, más hőmérséklet, stresszes nap......de a görbéd is igazolja, hogy a 14. napon volt ovud, szóval jó helyre tette be, innen már csak türelem.... Drukkolok. :-)
hugery
2015-07-04 10:13:07
Sziasztok! A 14. napon 37.3 volt a hőm, de a táblázat nem írta ki. És a páfrányokat csak azon a napon mutatta, azota olyan vegyes. Lehet csak egynapos az ovu? 7 éve próbálkozunk. Az átjárhatóságit nekem szegeden csinálták és eléggé kellemetlen volt, fájdalmas, hiába adnak érzéstelenítőt. Sziasztok!
Anitacool
2015-07-04 09:13:46
Fantasyc, Kicsifény mindkettőtöknek nagyon drukkolok, én ugyan 27 vagyok, de a párom 34, úgyhogy minket is sürget az idő olyan szempontból, hogy 3 gyermeket tervezünk, és szeretnénk látni felnőni őket.
Próbáltam utána olvasni a petevezeték-átjárhatósági vizsgálatnak, de kb annyit találtam, hogy többféle módszer is van, ez a HyCoSy tűnik a legjobbnak, és tb alapon is csinálják. De arról semmit, hogy milyen vizsgálatok előzik meg, vagy hogy csak nőgyógyász írhatja elő, de gondolom igen. Remélem ír majd neked olyan, akinek már volt ilyene.
Többiek, hogy álltok?
Én ma így :-)
Kicsifény
2015-07-04 08:25:04
Fantasyc, én is októberben leszek 35 :-)!
Az atjarhatosagit hogyhogy még nem csináltak? Nekem a doki rögtön azzal kezdte, de hamar összejött az első baba, így nem kellett.
Anitacool, jól állsz, drukkolok nagyon! Egyébként eltalaltad a homet, 4.napja 36,4,teljesen elkeseredtem, pedig tegnapelőtt párkányok is voltak a mikroszkópos, mégsem változott sehova a hőm. :((
Fantasyc
2015-07-03 22:31:10
Én is ebben reménykedek...de legalább kiderül, hogy ott minden rendben van-e. Mi sajnos már lassan 4 éve próbálkozunk sikertelenül. Októberben leszek 35 éves, jó lenne, ha sikerülne előtte.
Anitacool
2015-07-03 21:51:26
Fantasyc, nekem olyanom még nem volt, de lehet, hogy csak ennyi hiányzik a sikerhez. Ti mióta próbálkoztok?
Fantasyc
2015-07-03 21:45:01
Anitacool, sajnos én már nem tudom, hogy túl korai-e, már nem értek semmit, de nekem általában 11-13 napra szokott megjönni. Mostanában olyan szépek a görbéim, de semmi előnyöm nem származik belőle.
Azt hiszem ezzel sikerült rábeszélni magam egy átjárhatósági vizsgálatra. :-( Meg tudjátok mondani, hogy annak mi a menete? Kitől kell beutalót kérnem? Itt nálunk az ultrahangosat csinálják TB-re, de ezt hallottam, az sem kellemes mindenkinek. :-(
Anitacool
2015-07-03 21:29:01
Fantasyc, pedig olyan gyönyörű görbéd volt! 11. dpo-n nem volt korai? Vagy előbb lett volna az ovud?
Köszi, hogy drukkolsz nekem továbbra is, nagyon bízom benne, bár most vonalzóra állt be. Nem baj, csak ne menjen lejjebb. :-) Pedig bíztam benne, hogy mindkettőnknek meglesz ez a jó kis pozitív hullám. Azért remélem, nem szakad meg.