Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettikécske
2015-07-14 05:54:44

Ja a hogorbem h lassatok h alakult,,,
Dettikécske
2015-07-14 05:53:21

Igen Anita sokan igy is teherbe esnek,,, csinaltam egy al mensit,h, tudjam vezetni a hom,,,az 5 ik nap mikorra vartam a tea hatasat eset nagyot a hom,,5-7 napig irja h.meg kell jonnie a tea utan,,,6 nap vegyes pafranyos volt a mikroszkop,,,7 nap ful tiszta gyonyoru pafrany,aznap reggel vultunk egyutt,,,ez volt a kek napon,,,,es ma fentebb is ment a hom az alapnal ez ovu volt,,,csutortokon megyek a nogyogyaszhoz,azt hiszem mielott barmit bevennek amit kiir menses hozokent,,,,tesztelgetni fogok,,,,most mar nem merem bevenni egybol,,,meg lepetesek sorozata er,,,holeeses,pafrany,ovu,,,most meg fentebb ment a hom jon a lutealis fazis,,,,;))) ki tudja lehet baba is:))))
Moha13
2015-07-13 23:57:53

Ja, és nem pecsételés volt, rendesen megjött, igaz, 1-2 nappal korábban, mert nekem általában 13-14 nap a luteálisom.
Moha13
2015-07-13 23:57:04

Viktória4

Itt megnézheted:
http://kepfeltoltes.hu/141022/2014.05.23._19__www.kepfeltoltes.hu_.png

Összeraktam végül a kettőt, és ahol menstruáltam, oda csak pecsételést jelöltem 12. dpo-tól 15-ig. A melleim a pozi teszt előtt kb. 3-4 nappal kezdtek furcsák lenni, a pozi teszt napján már nagyon fájtak.
Anitacool
2015-07-13 22:03:44

Detti a sógornőm hébe-hóba menzeszel, most születik hamarosan a második gyermeke. :-)

Mesi üdv itt, reméljük nem kell sokáig várnod!

Hugery, fel a fejjel, most lesz egy szép eredményes görbéd! :-)

Kicsifény, hány napnál tartasz? Volt most egy leugrásod, hátha megjön holnapra. Mitől lehetett ez a ciklus ilyen hosszú?
Kicsifény
2015-07-13 21:30:36

Lányok, én már egy mensinek is örülnék!!! :-(
hugery
2015-07-13 19:27:37

Sziasztok! Új hónapot kezdek :(
Viktória4
2015-07-13 19:14:47

Sziasztok!

Moha!
Ha olvasod,Tőled szeretnék kérdezni!Amikor Neked megjött,de mégis terhes voltál,akkor a hőd,hogy alakult?
Azért kérdezem,mert nekem most leesett a hőm és meg is jött,de egyenlőre csak enyhén és ma elkezdtek fájni a melleim ami ilyenkor sosem szokott.Csináltam egy tesztet ami negatív lett,de olyan fura most.
Csatolom a görbém.Nem tudom mikor lehetett az ovum?!A lutim 13 napos szokott lenni.

Köszönöm!
Dettikécske
2015-07-13 18:53:04

Udv,Mkmesi,,,,;) Sok sikert!!!!
MKMesi
2015-07-13 16:18:57

sziasztok,
kb másfél hónapja olvaslak benneteket, és gondoltam megszólalok én én :)
nem ismeretlen az oldal számomra, 2012 decemberében mutatta egy barátnő, és a következő hónapban már regisztráltam is. Ahhoz képest hogy a párom kb két hetente járt haza, az oldal segítségével viszonylag hamar összejött a kisfiúnk.
Szeretnénk egy kistesót, így újra feljöttem az oldalra és most fedeztem fel a fórumot, szerintem nagyon jó hogy így támogatjátok egymást illetve örültök mások sikerének.
sajna az előző hónapban pont akkor volt peteérésem amikor haza utaztunk a kisfiammal a szüleimhez, apa viszont otthon maradt, így biztos voltam benne hogy nem sikerült 9-én új ciklust kezdtem.
Remélem csatlakozhatok a beszélgetéseitekhez :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!