Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettikécske
2015-07-15 10:22:10

Andi Köszi.....az melyik oldal?
Andi1989
2015-07-15 10:00:27

Dettikécske,
a "V" betűs licitáslós oldalon ennél még olcsóbban tudsz tesztet rendelni!!! Én is onnan szoktam! 50 db 2.500.- körül van . És mindenféle érzékenységű van, lehet vegyesen rendelni LH és HCG tesztet is.
Andi1989
2015-07-15 09:57:38

Na sziasztok Csajok!

Lisa74, nagyon nagyon örülök a boldogságodnak! Vigyázz magatokra és azért néha jelentkezz..:)

MKMesi, üdv nálunk, remélem hamarosan sikerrel jártok!

Hugery, fel a fejjel! Ahogy szokták mondani: Új hónap, új remény!!! :)

Dettikécske, a vérvétel nagyon de nagyon jó dolog, én már milliószor megbántam, hogy bíztam a régi dokimban és nem erőltettem egy ilyen vizsgálatot!!! Most még várok a hétfői vizsgálat eredményére. Épp az előbb hívtam a kórházat, hogy mi van már vele, 2 napja voltam... És kiderült, hogy még nincs teljesen kész... Nincs reagensük a TSH megállapításához...

Én most szinte vonalzó vagyok:
Dettikécske
2015-07-15 09:50:10

Csajok,teszteléshez ajánlom nektek ezt a webáruházat,,,10 db tesztet vettem kazettást,postaköltséggel együtt 1900 ft ért,,,egy barátnőm ajánlotta,ő ezekkel tesztelgetet,igy nem kell kiadni több ezer forintot tesztekért,nálunk pl 900 ft egy teszt,,,darabszámbol tetszőlegesen lehet válogatni a csomagba lehet 15 dbos csomit rendelni 10 eset,én tizeset rendeltem,és 5 db 10ml 5 db 25 ml set kértem bele,,,,:)) http://fastest.hu/
Dettikécske
2015-07-15 08:52:02

Hát majd csak jön,,,,nekünk most az a jo hogy,nem is tudtunk róla h, ovu jön,mert erre nem is számitottam,a mensit vártam,,,,és együtt voltunk görcsölés nélkül,aztán hátha,,,,,hát ez is azt irja h, 3 honapig igya csak,,,,,,nem roszz izű,én langyosan iszom vagy hidegen,,,,:)))
Corinna
2015-07-15 08:42:30

köszi szépen...
ez azért jó, mert a cickát 2 hétig ittam, aztán barátcserje 2 hétig... és már undorodtam az egésztől... ezt meg 1 hétig kell inni...
meg nem árt szünetet tartani a teáknál is szerintem... nem jó minden nap inni... ebből is megárt a sok... tehát tetszik, hogy 3 hétig pihi van :))) a mensimmel nekem nincs gond, az megjön mindig... de valami nem stimm,,, mert a baba meg nem jön :((
Dettikécske
2015-07-15 08:32:07

Corinna:http://ladysdoctor.com/hu/Gyogyteak/reszletek/lady_ciklus_tea_155/ :)))sok sikert
Dettikécske
2015-07-15 08:30:58

corinna: Lady ciklus tea Herbária,,,,oda figyelj mert van hasonlo változokorra csak ezt vedd:15 naptol kell inni egy hétig,,,,3 honapon keresztül,,,,ma irta nekem is a drnő hogy ihatom,ha babát akarok azért,,,ha mensest azért,,,,:)))és azt irta legyek türelemmel két hétig,,,,
Corinna
2015-07-15 08:23:25

Dettikécske, írd meg nekem légyszi a tea nevét.... mert leírtam valahová, de elkevertem :))) ma meg szeretném venni, mert a 11. napon vagyok...
lisa74
2015-07-15 05:56:57

Fēlig küldi el amit irok..hmmmm

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!