Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Az elsö hónap vége lassan, de nem adom fel. :) Az E vitamint és méhpempöt ma veszek. Az összel ittam palástfü és málnalevél gyogyteat félidös váltással.
Dettikécske
2015-07-10 05:05:39
Corinna,veszek en is,de meg a ferjemnek is,neki is jo olvastam,,,ha lud legyen kover ,,;))))) Andi,, hat sajna most ez van,,,,,csak nekem mar nincs sok idom,,,,,:((((
Andi1989
2015-07-09 22:41:00
Sziasztok csajok!
Huu, nem semmi vissza olvasni 20 oldalt :-D
Egy kicsit eltűntem mostanában, húzós napjaim voltak, épp csak a hőmet jöttem fel beírni. De közben nagyon sokat gondoltam rátok!!!
Üdv az újaknak :-)
Én is szedek E vitamint. Meg C-t,meg D-t, meg méhpempőt :-D
A múlt hónapban gyönyörű 28 napos ciklusom lett, most viszont még peteérésem se volt.. Nem tudom, mi van. Lehet a stressz. De hétfőn megint vérvételre megyek, már nagyon várom!
Dettikécske,
Teljesen át tudom érezni a helyzetedet! A férjem kamionos, ő szinte soha nincs itthon hétköznap. Nálunk is fogták erre is, hogy 3 éve nem sikerül.
Corinna
2015-07-09 21:55:26
Csajok, de jók ezek a pozitív tapasztalatok...valami akkor lehet benne...Anitacool, nekem is új hónap kezdődött...akkor vegyél, és próbáljuk meg..:)))Dettikécske, szeded Te is?
Anitacool
2015-07-09 18:46:26
Na pont ma nézegettem a boltban, de végül nem vettem meg, de kár! :-)
Lányok, én is beálltam az új ciklus, új remény sorba! Na de majd most! ;-)
Kicsifény
2015-07-09 18:32:53
Én is tolom az E vitamint a fplsav mellé, a dokim helyeselte. :-)
lisa74
2015-07-09 17:05:17
Corinna.. Én az utolsó hónapban szedtem az e vitamint, és akkor terhes is lettem.. Az első gondolatom az volt, hogy az e vitamin segitett... :-) :-)
Dettikécske
2015-07-09 16:57:04
Corinna,en errol mar olvastam,a ferfinak es nonek is kedvezo a fogamzas szempontjabol,,,, hat lehet ugy lessz corinna ahogy irod, ;))))
Gyöngyvirág88
2015-07-09 16:55:14
Corinna, én is 400-as E vitamint szedtem :)
Corinna
2015-07-09 16:51:14
Sziasztok...Dettikécske :(((akkor a nyáron ne is nézd a peteérést...amikor megjön a párod, akkor meg nagyon szeresd :)))hát ez nem egyszerüsíti meg a helyzetet...szeretném a véleményeteket kérni...tudom, hogy a háziorvosok nem annyira értenek ehhez, de az én dokim most azt mondta, vegyek E vitamint, az segíti a teherbeesést, beágyazódást, és a nyálkahártya vastagodását...mondtam neki szedek gravidát...erre azt válaszolta, abba benne van jól a folsav, meg minden vitamin, de az E vitaminból legalább kell 400NE ezekben meg sokkal kevesebb van...néztem egy nagyot...vigyorgott, és halkan mondta, amikor nekik nem sikerült, nőgyógyász ajánlotta ezt nekik...és hamarosan jött is a bébi...:)))) hát próba, szerencse...