Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi1989
2015-07-15 21:42:31

Dettikécske,
Szorítok, de szerintem hormonsort most nem fog csinálni. Azt egy cikluson belül kell elvégezni, úgy ad teljes képet. Mivel most nem tudni, hogy pontosan hol is tartasz a ciklusodban, így még fogja várni, hogy megjöjjön és az új hónapban elküld. De reméljük nem fog rá sor kerülni, meg baba van a pociban :-)

Gyöngyvirág,
Köszönöm az infót. Még jövő héten van egy vérvétel,aztán megyek vissza a dokihoz :-)
hugery
2015-07-15 20:51:07

Sziasztok! Dettikécske szorítok Neked :) Én a harmadik napon vagyok, elövettem a málnalevél teát 14 napig fogom inni, 15 naptól a palástfü teát fogom inni. Egy kis csalánteát is elkezdtem inni :). 36.2 volt minden reggel.
Dettikécske
2015-07-15 20:20:44

Csajok szoritsatok,holnap megyek a dokihoz,,,,még nem tudom mit mond vagy tessz,da az biztos ha mensesre adna gyogyszert,tuti nem vezsem be két hét mulva tesztelek,mert pont ovukor és előtte két nap voltunk együtt,,,de remélem azért hormonsort megcsináltassa,,,,,:)
Dettikécske
2015-07-15 20:18:30

MKMesi....az én görbém hasonlo,,,de én nem kelek fel éjszaka,viszont alig alszom és éberen,mert egész héten egyedül vagyok,az előző görbémen is meg figyeltem amikor itthon volt a párom és nyugodtan végig aludtam az éjszakát,magasabb volt a hőm,ugy hogy van köze hozzá,,,,:))) Nézd majdnem egy forma a görbe,,,,:)
Gyöngyvirág88
2015-07-15 20:08:38

Anitacool, bizony, azon vagyok :) De már nem hiszem, hogy sokáig, mert sokszor éhes vagyok a kajálások közt :(
Anitacool
2015-07-15 20:06:16

Gyöngyvirág, nem tudom, jól emlékszem-e: te 160g szénhidrátos étrenden vagy?
kukac
2015-07-15 16:36:42

MkMesi, sajnos nagyon sokat számít, ha felkelsz éjszaka. Tökre megértem, nekem 9 hónapos a kisfiam és a görbém is katasztrofálisan néz ki :( Remélem nem azért, mert valami hormon problémám van...
MKMesi
2015-07-15 15:58:34

igen kipipáltam, és még sose volt olyan hogy ennyire hamar legyen, általában meg is érzem a szülés óta, kis szúrkáló érzéssel, kiváncsi leszek a további hőmérőssel mit fog mutatni..
köszi Anita :)
Anitacool
2015-07-15 15:32:10

Szerinted reális, hogy ilyen hamar volt ovud? Vagy elő szokott fordulni?
Anitacool
2015-07-15 15:30:58

és kipipáltad az adatbevitelnél a "menstruálok" részt?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!