Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettikécske
2015-07-13 14:13:09

Vegre,hetfon megyek a maszek orvoshoz,azt meg nem tudom aznap lessz e hormon vervetel,remelem igen,h,minel elobb bealljon a ciklus es baba legyen,,,;))
Dettikécske
2015-07-13 07:49:07

Köszi Andi,,,,bár nem hisszem hogy baba lenne ha nincs rendbe a mensi,,,de sose tudni,változokorban is sokan esnek teherbe,ugy hogy honapok ota nem volt mensi,vagy össze vissza van,mivel a teljes leálásig,többször van petérés,,,,,ez is érdekes,h ovut mutat a hőmérő,és tegnep szintiszta páfrány volt,egy kör se volt benne ma meg csak körös,tegnap előtt vegyes volt kör és páfrány,,,Azt irta DR NŐ,ha nem hozta meg a tea a mensit,akkor a prolaktin szint magas a norcolut kell,,,,,,:(((készülök is a hormonvérvételre,,,,
Andi1989
2015-07-12 21:18:28

Köszönöm csajok! :-)
Amúgy mostanában elég sok gólya kevereg körülöttem, remélem ez egy jel :-) szinte minden nap látok egyet :-D
Holnap reggel vérvétel, amint van eredmény, jelentkezem :-)
Dettikécske, szorítok!!!
Dettikécske
2015-07-12 19:09:25

Ja,,E vitamint jovohet veszek;)
Dettikécske
2015-07-12 19:08:43

Koszi Anita,corina,,,,,nagyon ugy nez ki h, jo volt a tea,,,,mwg jo hogy meregetem a homet,es nezem a mikroszkopot,,,azt hittem jon a mensi mikor akkorat eset,,,,,majd csak ki alakul,,,,;)))) remelem ez nagy meglepi volt,a ho leeses utan,a pafranyok,,,,,;)
Corinna
2015-07-12 17:41:56

Detti, Andi...megy a drukk...én egy hét múlva próbálkozhatok...;)))) remélem ez a hónap a miénk lesz...jó lenne ismét egy pozitív hullám...Dettikécske...úgy néz ki mégis jó lesz az a tea...vettél E vitamint?Én tolom...;)
Anitacool
2015-07-12 15:26:14

Na Detti, akkor megy oda is a nagy hajrá! :-)
Dettikécske
2015-07-12 14:44:36

;))) Andi kivanom siker koronnazza,,,,,,,mi is ma reggel voltunk eggyutt,,,,a mikroszkopot kb 5 szor megneztem,,,gyonnyoru,nagy ful tiszta pafranny,,,jaj de szep,,,aztan majd kiderul mi lessz 2 het mulva,,,mensi vagy baba,,,,az elmult ket honap utan mar ennek is orulok,,,haladok,,,,;)varom nagyba a mensit es ovu jott,,,,;))
Anitacool
2015-07-12 14:30:30

Hajrá, Andi! ;-)
Andi1989
2015-07-12 13:18:24

Fantasyc, Gyöngyvirág,
Ma voltunk reggel együtt, úgyhogy van esély :-)
Az a baj, hogy beutalóval, időpontra megyek! Eddig 14 nap körül volt pé-m,most csúszott el. De mennem kell még egy vérvételre a holnapin kívül ebben a ciklusban. Remélem így teljes képet kapunk...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!