Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
lisa74
2015-07-15 05:56:05

Köszönöm länyok..
Dettikécske
2015-07-14 20:15:00

Lisa Nagyon szuper,örülök neki,,,vigyazz magatokra!!! Corinna,,ugy irja h, a ciklus 15 napjátol egy hétig kell inni,segiti a beágyazodást,és ciklus rendező,,,,én DR,nőtől már kérdeztem pár dolgot aki a teát kifejlesztette,elismert drnő sokan járnak hozzá,és van akinek a hormon kezelésre sem került sor,,,és a tea mellék hatása fogamzás,én nagyon örülök most ennek a petérésnek,és látható már a luti is:))))jo lessz az,,,,,én most várok még két napot mert csütörtökön lehet hormon vérvétel,aztán iszom egy hétig én is,,amint látod a petérést szépen meghozta,és a luteális fázisom is elkezdődött,,,,,:))))Nagyon jo lenne már babázni,igen,,:))))
Corinna
2015-07-14 20:09:57

Lisa74 de örülök hogy írtál...sok boldogságot a babához...
Corinna
2015-07-14 20:08:00

Dettikécske...ha most megjön, akkor én is inni fogom...még peteérés előtt vagyok...akkor ihatom ebben a ciklusban is? vagy már nem érdemes? Jajj, de jó lenne már babázni...:)))
Anitacool
2015-07-14 20:02:06

Lisa jajj de jó! :-) Vigyázz magatokra! :-)
Viktória4
2015-07-14 17:20:28

Köszönöm Moha!

Sajnos nálam nem valószínű a baba,mert ahhoz nagyon alacsony a hőm,napok óta 36,5.Csak nem értem ezt a mellfájdalmat...

Ha kiveszem a mensit,akkor így néz ki:
lisa74
2015-07-14 13:44:56

Sziasztok csajok.. Tegnap voltam uhn.. A baba 19.5mm,és 165 vert a pici szíve.. :-) 8/5 naposra irt a doki.. :-)

Olvaslak àm benneteket, és szurkolok.. :-)
Dettikécske
2015-07-14 11:08:45

Na Corinna,ujra olvastam a tearol a hasznalatit,,,azt irja h,az ovulaciot peterest is elosegiti,,,,,csak annyira a menses hozo hatasa erdekelt elsiklottam mellette,,,ovulacio utan szinten lehet inni egy hetig,,,aztan van rendszetesen menses,,,vagy pedig fogamzas,,,,mivel az a mellekhatasa,,,,
Kicsifény
2015-07-14 09:20:37

Anita, most vagyok az 52.napon. Fogalmam sincs mitől ilyen hosszú, a baratcserjet szedem 2.hónapja, napi 2-t, lehet az csinálja, lehet sok a két szem. Lehet atallok egy szemre.
Az avivat is kéne már csinálnom...
Dettikécske
2015-07-14 08:38:59

5 nap este voltunk egyutt,7 nap reggel, 6 nap vegyes atmeneti volt a mikroszkop,7 nap volt szintiszta pafrany,,,,majd kiderul mijon,,,mar ennek is orulok h ovu,,es latszik a lutealis fazis,,amugy a cicka peteeres segit az is van a teaba,,,nekem azt hozott elobb, aztan hatha a mellekhatada a baba is jon,,, barminek orulok most,,,akkar baba akkar mensi lessz a vege,,,,bar elobbi a bban hangzik,,, most meg az idegesit h pobt igy jott ki,,h most ra kell varnom ha ir ki valamit a doki,,,

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!