Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Fantasyc
2015-07-20 11:55:30

Sziasztok!

Dettikécske, szerintem is a többieknek lesz igaza...kezd minden helyre jönni, lehet, hogy ovud is volt????

Nekem alulműködésre ajánlották ezt a vizet, de már ebben a hónapban nem iszom.Lehet, Mohának volt igaza és ez kavart be nekem. Én nem merem ajánlani, de az biztos Andi, hogy az az érték neked magas és mindenképpen menj vissza vele dokihoz. Az, hogy a tartományon belül van, az nem jelent semmit. Az idősebb korosztálynak jó, de nekünk, akik babát szeretnénk 1 körül kellene lenni a TSH-nak. Ha nem nézték, akkor nézesd meg a T3, T4 és az Anti TPO szintet is, mert abból derül ki, hogy hashimoto van-e. Ne hagyd magad lerázni.

Azt hiszem, hogy én is hamar estem kétségbe most, elindult a hőm felfelé, lehet, hogy mégis volt peteérésem? :-)

Gyöngyvirág88
2015-07-20 07:50:33

Igazából pajzsmirigy alulműködéssel kerülni kell a jódot, ha valakinek hashimoto-ja van, annak pedig egyenesen tilos a jód. És minden, amiben jód van, tengeri herkentyűktől kezdve, só, ételízesítők minden.
Dettikécske
2015-07-20 07:36:56

Csak azert nehogy babo legyen es raszedjem a norcolutot,,,de remelem most ezcsak a gyogyszer hatasa es "kezdek jol mukodni",;)))
Andi1989
2015-07-20 07:25:33

Dettikécske,
Ne idegeskedj,lehet, most lesz majd a jó, és végre meg fog jönni :-)

Csajok,
Visszaolvastam a kommenteket. Jól értettem, hogy a Tsh-val jód szedéssel lehet csökkenteni? Nekem "csak" 3,88 volt, így nem is ismételték meg a második vérvételen, mert tartományban volt.

Ma reggel :
Anitacool
2015-07-20 07:24:20

Kezdesz jól működni, miért idegeskedsz emiatt? :-)
Örülj neki!! ;-)
Dettikécske
2015-07-20 06:26:41

Ez erdekes,,,kezdek ideges lenni,,,,ilyet en meg nem produkaltam,,,
Dettikécske
2015-07-20 06:26:28

Ez erdekes,,,kezdek ideges lenni,,,,ilyet en meg nem produkaltam,,,
Moha13
2015-07-19 22:46:57

Fantasyc
Pedig jó lenne egy olyan doki, aki képben van, és nem Neked kell neki elmagyarázni, mi a szitu. Én most jelentkeztem be a 3. endokrinológushoz, aztán meglátjuk. Kell nekem is valaki, aki nem csak felírja a gyógyszert, mert kérem, hanem tudja mit csinál és majd babásan is nyugodtan rábízhatom magam.
Fantasyc
2015-07-19 20:29:20

Moha, sajnos a doki nem igazán foglalkozik vele, múltkor is mondtam neki, hogy babához 1 körül kellene lenni, "ja akkor emeljünk az adagon" volt a reakció, de semmi más. Most visszamegyek és határozottan "nekiesek" csináljon valamit, vagy ha van magán redelése szívesen megyek oda is, ha csak ezen múlik. Sajnos felénk Ő van egyedül, senki más 50 km-en belül. Van még egy utolsó dobása.
Moha13
2015-07-19 20:05:51

Fantasyc
A doki mit szól ahhoz, hogy így hullámzik? Nincs semmi ötlete, hogy mi lehet a gond? 1 év alatt azért szerintem már be kellett volna, hogy álljon...
A pm gyógyszerben amúgy van jód is. Nem lehet, hogy a jódszedéssel kavartál bele kissé? Vagy a doki mondta, hogy jódot is szedj mellé?
Kitartás!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!