Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Már 9 napja fájnak a melleim.Előtte volt meg a mensim,de csak nagyon enyhén,nem is írtam csak vérfoltnak,Szerintetek ez mitől lehet?Volt valakinek hasonló?Nekem nem szokott fájni sosem,eddig csak terhesség esetén fájt,viszont a hőm alacsony és a teszt is negatív így a babát sajnos szerintem ki lehet zárni.Ötlet?
Köszönöm!
Moha13
2015-07-20 17:57:50
Andi1989
Én most rosszul emlékszem, hogy Nálad már régebben is volt arról szó, hogy le kéne vinni ezt a magas TSH-t? Vagy most új dokid van, és őt nem érdekli? Vagy rosszul emlékszem és Nálad csak most néztek először TSH-t??
Andi1989
2015-07-20 17:47:30
Fantasyc,
Köszönöm a tippet :-) még csütörtökön kell mennem vérvételre, annak az eredményével mehetek vissza a dokihoz. Meglátom, mit mond. De rá fogok kérdezni a T3 és T4 re :-)
Dettikécske
2015-07-20 13:52:44
Fantasyc,,volt ovu mult hét előtt vasárnap,a hőgőrbe és a mikroszkop szerint,de belül történt e valami az nem tudom,,,,csak most nekem fura mert előző honapban,,,36,3-36.5 ig mnet csal fel a lutaális fázisban,,,,,de mondjuk 5,4 es nyálkahártyával biztos lehetetlen babó,,,,remélem csak a hormonok,és kezdek helyre billeni,,,,:)))))
Moha13
2015-07-20 12:25:59
A pajzsmirigyalulműködést sok eaetben pont a jódhuány okozza.
Gyöngyvirág88
2015-07-20 12:17:35
Elég sok a fanatikus ott, akik még a gyógyszert is kerülni akarják és öngyógyítanak. Nekem szerencsére 50 mg-mal tökéletes eredményeim vannak, az étkezést nem borítottam fel. Ott még azokat a zöldségeket is kivonták a forgalomból, amiben jód van és minden élelmiszert.
Meg a baba miatt is muszáj változatosan ennem.
Nekem amúgy a dokim nem mondta, hogy kerüljem :)
Moha13
2015-07-20 12:11:02
Elnézést a sok elírásért, pici a mobilom kijelzője...:)
Gyöngyvirág88
2015-07-20 12:05:23
Moha, én az IR csopiban, amiben bent voltam, ott a 90% pm alulmükszivel is küzd, és mindig erről volt szó.
Én mondjuk csak a sómat cseréltem le, a többi engem nem érdekel :)
Moha13
2015-07-20 12:03:05
Gyöngyvirág
Én azért a helyedben utánanéznék ennek a jód dolognak. Hol olvastad, hogy alulműködőknek nem ajánlott a jód?
A jódra szükaég van, nagyon fontos a szerveetnek, pl. A petefészkek normális működéséhez is.
Egyébként pedig hashimoto-soknak is csak a szervetlen jód az, ami bellobbanthatja a gyulladást, de az is teljesen veszélytelen, ha szelénnel együtt szedik. A legújabb kutatások szerint csak a szelénhiányos szrvezetben okozhatja a pajzsmirigy belobbanását hashimotó eaetén.
A túl.űködőknél azokták javasolni a jódfogyaaztás csökkentését...ha jól tudom.
Anitacool
2015-07-20 11:58:11
Fantasyc látod, hogy megy az fel! :-)
Pár nap és kiderül!
Már 9 napja fájnak a melleim.Előtte volt meg a mensim,de csak nagyon enyhén,nem is írtam csak vérfoltnak,Szerintetek ez mitől lehet?Volt valakinek hasonló?Nekem nem szokott fájni sosem,eddig csak terhesség esetén fájt,viszont a hőm alacsony és a teszt is negatív így a babát sajnos szerintem ki lehet zárni.Ötlet?
Köszönöm!