Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gyöngyvirág,a folsavat nem itt rendeled,mert az nem találtam itt,és a d vitaminbol mennyit szedtél,,?
Dettikécske
2015-08-15 10:22:36
De jó,,,,:) Remélem én is sorra kerülök,,,most várom a dokim mert szeptemberben lessz csak,,,addig elkzdtem az E vitamin,de megveszem a többit is,és aterhes vitamint leteszem,még a páromnak is ezeket fogom adni,,,elkezdtem a mediterán diétát(mivel 65 ról,77,7 re hiztam,72 ig vissza diétáztam és nem is jött vissza,de még legalább 65 ig szeretnék vissza menni,termékenység miatt is,,közben falabizok is,,,és iszom a csalán teát,mert a fontos szerveket,vese,méj,és petefészket is tisztitja,,,,azt hiszem még mostanra ment ki a fogamzásgátlo,mer tmár nem vagyok rosszul,és most rásegitek a diétával,méregtelenitéssel,és mozgással,,,aztán remélem sikerül,,,,,az ovut szépen kirajzolja,és olvastam h, változokorban már nem mutatható ki a hőrgőrbén,ugyhogy bizom benne nem estem bele,csak a fogamzásgátlo kavart meg,és hiszem ,h, szépen vissza ál,,,,olivaolajjal készitem az ételeim,az is telei van e vitaminnal,és sejt megujito,sok zoldség, gyümölcs,fehérje,és étkezések közt magvak,hántolt sotlan mag,és sotlan mogyoros,,,,:)))) bizom benne sikere lessz,télen pedig megismétlem az amh,át,,,,amugy nem tudom mi jelnetősége,mert olyat is olvastam,h, 0,0 val,vagy 0,1 el lett terhe svalaki,,:))),
Gyöngyvirág88
2015-08-15 10:01:37
Igazán nincs mit :)
A kérdésedre a meleggel kapcsolatban, nagyon nehezen viselem :/ Szerencsére már nincsenek rosszullétek és már nő a pocak :)
Dettikécske
2015-08-15 09:34:49
Nagyon ügyes vagy?:)))))) pont ezeket olvastam h, szükségesek,,,,,,,:)))) Köszönöm,,,és a linket is,,,:))))
Gyöngyvirág88
2015-08-15 09:03:38
Ezt magamtól okoskodtam össze :)
Dettikécske
2015-08-15 08:39:16
Köszönöm gyöngyvirág! ez nagyon jó összeálitás,,,ezekről mind olvastam,h, szükségesek,és ugyanugy mint nőnek,férfiaknak is jó ugyanez,,,,,ezt doki javasolta neked,mert nagyon jól össze van szedve,,,,:))))))
Gyöngyvirág88
2015-08-15 07:08:26
Én netről rendelek minden ilyesmit.
Ebben B6 és cink is van. Ez az:
http://shop.vitaltrend.hu/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=561&Itemid=296
Dettikécske
2015-08-14 21:48:55
Gyongyvirag a magna plus,az magne b6 plus tablettas?
Dettikécske
2015-08-14 21:38:47
Koszi Gyongyvirag,,,,e vitamint mar vettem,,,,,remelem vissza all a szervezetem,,,;)))
Gyöngyvirág88
2015-08-14 21:09:08
Ha hiszel a gyógyszertárosnak, akkor szedj 100-ast :)
Dettikécske
Én E vitamint, D3 vitamint, Folsavat és Magne Plust szedtem hónapokon keresztül.
E vitamin 400-as
D3 vitamin
2000 NE
Folsav 400-as