Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Corinna
2015-08-20 13:15:18

Anitacool...amikor a lánykám szerettem volna, az akkori nőgyógyászom kivizsgáltatott enge is, a párom is....ő kapott gyógyszert, mert nála volt agond, nekem írt fel vitamint...nézett ultrahangon...megmondta mikor legyünk eggyütt, sőt azt is, hogy forduljak arra az oldalra, ahol az érett tüszőt láttuk...a páromnak a gyógyszertől sokkal jobb eredménye lett a következő vizsgálaton, és nem sokkal utána kismama lettem...és nem kellett hozzá meddőségi központ...hol vannak az ilyen orvosok? Sajnos elég messze költözött a doki, nem tudok hozzá eljárni...:((( de nem adom fel...keresek mást...a meddőségi központok számára csak egy vagyok a sok közül...nem tartom őket alkalmasnak semmire...bár biztos van pár jó is...
Anitacool
2015-08-20 12:07:38

Corinna, nekem ugyanezt mondta a nőgyógyászom, hogy várjak. Azt mondta, ha szeptemberig nem járunk sikerrel, menjek el valamelyik meddőségi központba. Mondjuk 55 napos ciklusnál ez nálam 1 próbát jelent. :-)
Remélem, megúszom azt a kört már. Viszont dokit váltok mindenképpen.
Corinna
2015-08-20 11:56:28

:((( Dettikécske, rendben lesz minden...hidd el...mindenkinek kitartást csajok....én most voltam ultrahangon, closty mentes hónapban....mondta, hogy a nyálkahártya megfelelő, rendben van minden...még egy hónap szünet, aztán újra 3 hónap closty...kérdeztem tőle, és aztán mi a terve? Erre azt mondta: fogalma nincs...várunk....na hát ez remek....se hormont nem nézett, se semmit...és nincs ötlete...na nagyszerű orvosra akadtam...megáll az eszem...tényleg ennyi? A mai világban csak ennyire képesek az orvosok????
Dettikécske
2015-08-19 10:54:20

Csajok,,lehet szep a gorbem,nem tudom miert,de minden mas rossz,,,az amh 0.0 ami azt jelenti a petefeszeknek mar nem igazan vannak tartalekai,,,,a progeszteron szint is ertek alatt,az oszradiolnak 3 szorosanak kellene lenni min amennyi,,,,nincs ertelme mericskelni,,ez az a pont ahol feladom,,,,torlom magam sajnos nekem ennyi volt,,,oke h van mar gyermekem,de mivel ujkapcsolatom van es nagyon szeretjuk egymast szerettunk volna egy kozos gyermeket,,,,:(( Corinnaval tartom a kapcsolatot emailon,,,,tole majd hallok rolatok,,,kivanom legyen szerencsetek,,,;)))
Anitacool
2015-08-19 09:25:39

Detti, mérjél csak! Ilyen szép görbéd még sosem volt!
Nézd az enyémet. Őrült sokat kell várnom arra a bizonyos 1-1 napra. De kitartást, én is kitartok!
poisonivy
2015-08-19 07:14:45

Moha
Köszi, valószínűleg én is venni fogok ilyen szelént, amit írtál, sokat segítettél, köszönöm! :)

Detti
Eddig olyan lelkes voltál, ne add fel ilyen könnyen! Azért az orvosodhoz menj el mindenképp, írtad, hogy nemsokára visszatér. Hallgasd meg mit mond. Pláne, hogy a görbéd is szépül :)
Dettikécske
2015-08-19 05:33:54

Csajok elbucsotom a tervezett baba .hutol,nem merek tovabb,nincs ertelme,a 21 napi vervetelem eredmeny,Progeszteron 5.30 tol jo enyem 2.01,,,,az osztraidol 160 felett enyem 46.biztos nem lesz jo a 2-5 napi sem,,nem tudom h a fogamzasgatlo miatt van e,vagy valtozokor,de a fogamzasgatlo elott nem volt gondom.. Legyetek jok,tamogassatok egymast,babasodjatok,sok sikert kivanok nektek,sziasztok,
Moha13
2015-08-18 21:41:41

poisonivy
Ami a halolajat illeti, egyáltalán nem kell félned tőle, rákérdeztem a gyártónál, nincs benne jód. De ha lenne is, olyan pici mennyiségű, ami egyáltalán nem árthat. Gondolj csak bele, hogy naponta mennyi jódot megeszünk a mindenféle kajákkal, pl. tojás, joghurt, banán, stb. A jód nagyon hasznos és fontos tápanyag, rengeteg szervünknek, pl. a petefészeknek is szüksége van rá a normális működéshez. A pajzsmirigygyógyszer is tartalmaz egyébként szerves kötésű jódot.
Egyébként kutatások kimutatták, hogy hashimotósoknál is csak akkor okozhatja a gyulladás fellángolását, ha a szervezetben szelénhiány áll fenn. Patkánykísérletekkel igazolták, hogy amennyiben szelénelőkészítés történt a jód adásának megkezdése előtt, tehát ellátták a szervezetet szelénnel, nem alakult ki semmiféle gyulladás, míga kontrollcsoportban, ahol nem kaptak szelét, csak a jódot, ott igen. Tehát ha szedjük a szelént, nem árthat a jód...a kutatások szerint. Mondjuk szerintm itt emelt adag szelénre van szükség, nem 100, hanem 200 mikrogrammra. Az a szelénkészítmény, amit írtam, a LActoMicroSel azért is jó, mert a probiotikus szelént nem lehet túladagolni, ami más szelénkészítmények esetében fennálhat, bár, a 200 mikrogramm még azokból sem okoz gondot.
zsuzskam
2015-08-18 21:39:45

Köszönöm Moha!
Ági41
2015-08-18 19:01:04

Sziasztok!

Budapesten melyik meddőségi központot ajánjátok?

A rendelőintézetben dolgozó nőgyógyász elhajtott a fenébe. Azt mondta, hogy keressek meddősségi központot.
Jó lenne, ha holnap tudnék időpontot kérni.

Köszi Lányok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!