Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok
Parommal szeretnenk babát es ajanlottak hogy kezdjem el szeni az elevitet elevit plust es e vitamint.Szoval az lenne a kerdesem hoy az e vitamint eleg minden masnap szedni mivel az elevit is tartalmaz 15mg e vitamint en 100mg osat vettem
Encikees
2015-08-14 07:46:24
Köszönöm :)
Remélem tényleg meg lesz az eredménye!
HnéSAnna
2015-08-14 07:14:44
Berni, NAGYON NAGYON GRATULÁLOK!!!! :) Nagyon örülök nektek!
Remélem, hogy mi is gyorsan követünk titeket! Sok boldogságot kívánok a babóhoz! :)
Berni83
2015-08-13 15:51:13
Köszönjük mindenkinek a gratulációt.
hugery
2015-08-13 15:21:46
Sziasztok! Berni ez csupa jó hír! :)
Dettikécske
2015-08-13 11:39:13
Hnsanna,,,,koszi halottam rola,,,de nekem az (arany erem elkezdet tole verezni) de lehet meg sem attol,aznap a muhelyunkben egyedul arrebb hiztam egy vadasztalt,de azota nem metrtem probalkozni,,, Gratulalok a babasodoknak,,,,,es sok sikert kivanok a vatakozoknak,,;))
Berni83
2015-08-13 11:32:32
Szeretném megköszönni !
Ez az első hőgörbe vezetéses hónapom és sikerült KISMAMA vagyok.
Ma vettem egy clear blue digitális tesztet.
Végeredmény : + jel 1-2 hét
eddigi tesztjeim csak halvány pozitívak lettek.de ez végre kimutatta.
Nem reggeli első vizeletből vettem a mintát hanem délelőttiből. Talán ezért irja ki az 1-2 hetet.
Szerintem olyan 4 hét 5 napos a kis Csodánk.
Köszönöm a tervezett babának, a pontos hőkövetést.
Szorítok mindenkinek.
HnéSAnna
2015-08-13 10:53:41
Sziasztok!
Dettikécske, nem hallottál még az AVIVA-ról? Meleg szívvel ajánlom!!!
Én elvégeztem, és gyakorlom is a tornát. Úgy néz ki, 2 hónap után beállt a mensim. De nagyon ajánják mindenkinek. Rendbeteszi a hormon rendszert, meg az egész nőiséget is. Én minden nőnek kötelezővé tenném. :)
Encikees, kitartást a hőmérőzéshez! :) Az elején furák, főleg ha nem a ciklus elejétől méred. De meg lesz az eredménye!
Berni, nagyon nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!!!
Én sajnos új hónapot kezdtem..ma megjött. De reménnyel telve várom, hogy ez egy sikeres hónap legyen!!! :)
Dettikécske
2015-08-13 10:35:48
Sziasztok csajok! Régen voltam fent,,,sajnos az amh eredményem nem jó 0,2 től van az érték enyém 0,0.....,a dokim szabin van csak szeptemberben lesssz,,,,már az első vizsgálatnál mondta h,lecsapta a fogamzásgátló amiko még hormonvérvételt sem látta,első hormon vérvételnél,amiből a fontosakat nézte csak,akkor azt mondta kezelhető,de idő kell,,,és csináltassam meg az amh,,,,most elkezdtem méregteleniteni,,,csalán és dió levél tea,,,,4 hét,,,,közben elkezdtem flabelossra járni,,és diétázok,mert amikor elkzdtem a fogamzásgátlot,65 ről 77,7 re hiztam, most vagyok 72,,,és ugy gondolom még kell leadni,,,,nem adom fel,,,,,,,,
Encikees
2015-08-13 08:51:29
Sziasztok. :)
Én most kezdtem a hőmérőzést.
Itt a görbém, igaz én picit furának találom...
Parommal szeretnenk babát es ajanlottak hogy kezdjem el szeni az elevitet elevit plust es e vitamint.Szoval az lenne a kerdesem hoy az e vitamint eleg minden masnap szedni mivel az elevit is tartalmaz 15mg e vitamint en 100mg osat vettem