Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Meg szeretném kérdezni, hogy milyen intézetben voltál? Ki volt az az alapos orvos? Mi már a 3. lombikra készülünk, 24-én megyek a szurikért a stimulációhoz. Viszont ha ez sem sikerül, lehet elgondolkozok az intézet/orvos váltáson, ezért érdeklődök.
Berni83
Akármilyen halvány is az a csík, ha ott van, akkor azt Valaki "okozza"!!! :-) Drukkolok!
Gyöngyvirág88
2015-08-12 11:03:13
Kitartás Lányok, új hónap és új remény.
Én mindig azzal vigasztaltam magam, hogy még több idő jut féktelen huncutkodásra :) Most már ez sokszor csak álom :)
hugery
2015-08-12 11:00:08
Sziasztok! Elkezdett esni, igy ér véget a 2. mérös hónap :(
Gyöngyvirág88
2015-08-12 10:55:12
Nekem a 10. hétig voltak mensis görcseim, meg hasszurka, ez miatt ne aggódj :)
Tudsz képet feltölteni, mennyire halvány? Mert a 16. napon már nekem egyértelmű csíkom volt.
De az is lehet, hogy később fogant. Ne stresszelj, ez a legfontosabb :)
HnéSAnna
2015-08-12 10:42:37
Berni, AZTA! Mindenki azt mondja, hogy a halvány csík is csík!! :) Nagyon vigyázz magadra a dokiig! Ne csinálj semmi megterhelőt!
Azt hallottam sok baba azért megy el, mert a szervezet automatikusan "csinálni akarja" a mensit, mint egy berögzült dolgot. És hogy a nem várt napjain nem szabad megerőltetőt csinálni. Szóval szigorú pihenés!!! :)
Nagyon nagyon szurkolok!!!
HnéSAnna
2015-08-12 10:40:10
Andi, de jó volt olvasni a jó híreket, hogy létezik ilyen rendes és segítőkész orvos is! :) Oké, hogy pénzért, de legalább megdolgozik a pénzéért.
Minden jót kívánok a vizsgálatok során, és hogy minél előbb legyen baba! :)
Nekem kicsit fájdolgál a hasam, szóval nem tudom mi lesz. Csak azt nem értem, akkor mért érzékeny a mellem 3 napja. Azt azért nem lehet beképzelni nem? :) Mensi előtt sosem volt semmi tünetem.
Na mindegy, meglátjuk. Fel nem adom soha, az biztos! :)
Berni83
2015-08-12 10:26:49
Ma is egekben a hőm a tesztemen csak egy alig látható halovány csikocska van. Nagyon szúr jobb oldalon alúl a hasam. Remélem minden oké lesz. Kedden megyek dokihoz.Aggódom a hasszurka és az alacsony hcg szint nem jó jel.
Szorítok Anna ne add fel!
Gyöngyvirág88
2015-08-12 10:01:16
Andi ezek nagyon jó hírek :) örülök, hogy elégedett vagy, reméljük, hogy már nektek sem kell sokat várni :)
Andi1989
2015-08-12 09:50:58
Sziasztok!
Túl vagyok a tegnapi napon...:) Érdekes módon nem izgultam, teljesen nyugodtan mentem, nem úgy, mint az előző két dokihoz.
Szóval, egy nagyon rendes, aranyos doki fogadott minket. Töviről-hegyire átnézett minden leletemet, kifaggatott minden apró dologról, amiről nem is hinné az ember, hogy köze lehet hozzá. A férjemet nem is akarja "bántani", mivel ő leletei rendben vannak. Engem sem akar feleslegesen kitenni megint mindenféle vizsgálatoknak, így az átjárhatóságit meg ilyeneket nem is akar csinálni, mivel, 7 hónapos az eredményem. Teljesen ki volt akadva, hogy 26 éves létemre már kétszer csináltak küretet, és hogy normális vizsgálatok helyett hormonokkal akarnak bombázni. Az előző dokim a vérvételek alapján Closyt, Duphastont, és Bromocriptint írt fel. Szerinte ezek az előzőeredmények ismeretében még lehet, hogy csak ártanának, mint használnának. A TSH-t (3,88) és a tesztoszteront is magasnak találta (az előző doki szerint, ezekkel minden rendben) Megvizsgált kézzel és hüvelyi ultrahanggal is. És közben a férjem is mellettem lehetett..:) Nem látott cisztákat (úgy ahogy az előző doki), megmutatta, hogy éppen melyik petefészkemben volt peteérés, megmutatta a sárgatestet is.:)
Ott helyben el is rendelt minden még létező vizsgálatot (infertilitás panel, Anti Müller hormon, TSH, Prolaktin, tesztoszteron, inzulin terhelés, DHEAS, baktérium tenyésztések, stb...) Tegnap le is vették rögtön a vért, inzulin terhelésre jövő héten megyek. Aztán két hét múlva szerdán ismét találkozunk, és akkor már az eredmények tükrében beszélgetünk.
Nagyon sok pénzbe került, de úgy vagyok vele, hogy ha ezek a vizsgálatok sem mutatnak semmit, akkor már tényleg nem tudok többet tenni.
Az infertilitás panel pedig állítólag beugró a lombikra, szóval ha oda kerül a sor, akkor ezt már nem kell megcsinálni.
Röviden ennyi. Nagyon remélem, hogy végre egy olyan orvoshoz kerültem, aki nem csak futószalagon dobálja ki a nőket, és ugyanaz a célja, mint nekünk. Hogy végre kisbabánk születhessen!
:)
HnéSAnna, még ne ad fel! Ha meg mégis jelentkezik a nemvárt, akkor meg Új hónap, új remény elvet kell követni!!!
És a többiekkel mi van? Nagyon sok fórumozó eltűnt mostanában...
Gyöngyvirág, remélem minden rendben veletek! :)
HnéSAnna
2015-08-12 06:54:29
Hát nekem ez a hónapom azt hiszem el fog úszni... :(
Meg szeretném kérdezni, hogy milyen intézetben voltál? Ki volt az az alapos orvos? Mi már a 3. lombikra készülünk, 24-én megyek a szurikért a stimulációhoz. Viszont ha ez sem sikerül, lehet elgondolkozok az intézet/orvos váltáson, ezért érdeklődök.
Berni83
Akármilyen halvány is az a csík, ha ott van, akkor azt Valaki "okozza"!!! :-) Drukkolok!