Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Encikees
2015-08-23 15:34:52

Szia Fantayc.

Az én állás pontom is várakozó. ;) De nagyon bízunk benne h most sikerrel jártunk.
Szépen megy fölfelé a görbéd :)
hugery
2015-08-23 15:29:49

Sziasztok! Én jelenleg igy állok. Eddig pár hétig szabin voltam, sokat pihentem, reménykedtem hátha összejön, de hétfőtől munka, nem tudok majd odafigyelni :( most csak 4 napos volt a 6 nap helyett, szagoktol rosszul voltam, csináltam 20 as tesztet de negativ lett. De szedem a méhpempös mézet, A, D vit nal. És olvaslak benneteket! :)
Fantasyc
2015-08-23 15:18:04

Sziasztok!

Én most értem haza a nyaralásból, de látom nektek is volt jobb időtöltésetek... :-)
Ki hogy áll?

Én így: Várakozok...
Encikees
2015-08-23 06:46:41

Jaj bocsánat véletlen kétszer küldte el a telefonom...
Encikees
2015-08-23 06:40:06

Sziasztok. :)

Én most így állok, föntebb van a hőm 6 napja a szokásosnál. Szerintetek ebből lehet baba? Annyira bízunk benne a párommal de nem szeretném magunkat illózióba ringatni. Annyira félek hogy megint egy negatív tesztet kapunk eredménybe...
Előre is köszönöm.
Encikees
2015-08-23 06:36:41

Sziasztok. :)

Én most így állok, föntebb van a hőm 6 napja a szokásosnál. Szerintetek ebből lehet baba? Annyira bízunk benne a párommal de nem szeretném magunkat illózióba ringatni. Annyira félek hogy megint egy negatív tesztet kapunk eredménybe...
Előre is köszönöm.
hugery
2015-08-22 08:53:37

Sziasztok! Jelenleg igy állok, jól lement ma reggelre.
Andi1989
2015-08-21 22:23:15

Sziasztok csajok :-)
Visszatértem a nyaralásból... Hát, kifogtuk a legszebb@rabb időt, de legalább együtt tudtunk lenni :-)

Dettikécske, Ne add még fel! Biztos van valami megoldás!!!
Én így állok:
MKMesi
2015-08-21 14:08:20

Sziasztok, kicsit megviccel a hőm, nagyon lent van, pedig most van a közepidős fájdalmam is. Igaz elég nyugtalan éjszakám volt, kíváncsian várom a következő napokban mi lesz. És mivel most sikerült is tenni az ügy érdekében reménykedem is :) az elmúlt két hónapban nem tudtunk együtt lenni azokon a napokon.
hugery
2015-08-21 10:13:41

Szia Dettikécske, sok szerencsét, ha lehet ilyet kívánni!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!