Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem is volt olyan hogy hamarabb érzékelte aztán jött egy még nagyobb emelkedés és odarajzolta be utólag :)
Moha13
2015-08-26 08:24:35
hungery
Hát hogy ne lehetne? Ez csak egy számítógépes program...semmit sem tud a testedben zajló történésekről. Középre pakolja be mindenkinél az ovu várható időpontját, mert abból indul ki, hogy tankönyviek vagyunk...de hát ez közel sincs így mindenkinél. Ajánlgatja itt, hogy fizess elő meg egyebek, mert hogy akkor pontosan megmondja, de ez szerintem csak pénzlehúzás, hiszen ha már van több görbéd, csak abból tudja ő is előrejelezni pontosabban, mert átlagot számol...azt viszont Te is tudsz simán, amikor már van több vezetett görbéd. És még ezek után is előfordulhat, hogy valamiért előrébb jön vagy késik az ovu. Így működünk, érhet minket stressz, vagy bármi egyéb ami befolyásolhatja a dolgokat, hiszen a hormonrendszer nagyon érzékeny.
hugery
2015-08-26 08:00:59
Sziasztok! Van itt valaki? :) lehet hamarabb az ovu, mint itt jelölik? Halvány az ovu tesztem. Ki hogy áll? :)
Encikees
2015-08-25 06:38:31
Sziasztok.AkSztem nekem is elúszott ez a hónapom is, leesett a hőm.
De nem baj, érdemes türelmesen várakozni. :) És mindíg van remény! ;)
Fantasyc.
Akkor biztos nem rossz. De próba cseresznye ;)
Fantasyc
2015-08-24 16:49:51
Sziasztok!
Encikees, én ezen az oldalon rendeltem a mikroszkópot, remélem jól fog működni. :-)
Hugery, lehet, hogy a nyitott ablak is befolyásol valamit, majd én is kipróbálom, hogy becsukom az ablakot, mert a jó idők miatt én is nyitott ablaknál alszok.
Andi, ne keseredj sokáig, új hónap, új remény, kíváncsi leszek mit mond a doki. :-)
Mesi, ez nagyon szép emelkedés, hajrá!!!
Nekem visszaesett a hőm picit, de második napja késik....csináltam tesztet, de negatív, azt írta, hogy korai volt, de türelmetlen voltam. Elég csúnya görbe, de ki tudja. Mára kijött valami seb a szám mellett, remélem nem valami fertőzés a fürdő mellékhatásaként. :-(
MKMesi
2015-08-24 08:28:42
Kezdek alakulni :)
Andi1989
2015-08-23 21:56:01
Sziasztok :-)
Hát én ismét új hónapot kezdek... Szerdán megyek vissza a dokihoz, remélem jó hírekkel vár, végre megtudjuk, mi a gond és még ebben a ciklusban el is fogjuk tudni kezdeni kezelni...
A többieknek nagyon drukkolok :-)
hugery
2015-08-23 20:27:27
Szia Fantasyc! Köszi mèg nem hültem ki :) nyitott ablaknál alszunk, szerintem közrejátszik. Tsh-m rendben évente ellenörizve, euthyrox-ot szedek, kivették, de ez nem lehet akadály doki szerint. Én nagyon bizakodom.
Encikees
2015-08-23 16:49:22
Köszönöm szépen Fantasyc. Hát majd meglátjuk hogy mi lesz...
Mi is nagyon drukkolunk neked. :) Majd írd meg mi lett az eredmény, kíváncsian várom.
Ammúgy azt hallottam hogy az ovu mikroszópok nem mindegyike megbízható. Én még nem próbáltam, a tesztben jobban bízok mert az eggyezet a görbémmel.
Fantasyc
2015-08-23 15:46:28
Hugery, szépen lement a hőd, nagyon ovu gyanús, csak ki ne hüllj a végén. :-)
Nekem akkor ment ilyen alacsonyra a hőm, mikor még nem kezelték a pajzs mirigy alulműködésemet. Nálad néztek már hormonsort??? TSH???
Reménykedni kell és bízni, hátha, csak a türelem már sokunknál fogyóban.
Encikees,
Remélem sikerült neked! Olyan szép vonalat húzol, nagyon kiegyensúlyozott ez a hő. Sokféle görbével születtek már babák, én már nem tudom, hogy melyik babás és melyik nem.
Vettem ovu mikroszkópot, de egyik nap este még negatív volt, másna reggel pozitív, utána este megint negatív. Azt hittem, hogy tovább mutatja majd, de a görbém is jó helyre tette és tudtunk együtt lenni előtte este és utána való nap is, szóval reménykedem. Nekem mindig tökéletes görbéim szoktak lenni, de most össze-vissza....hátha ez kell hozzá.