Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
boroseva, üdv nálunk.:) mióta próbálkoztok? kapsz tüszőrepesztőt is vagy most csak Clostyval stimulálnak?
fiona30, hajrá, szép görbe! :)
Dettikécske, örülök, hogy megint itt vagy! :) igen, 89-es vagyok.... Pont a korom végett nem vett komolyan az eddigi 2 orvosom. Szerintük fiatal vagyok és ráérek... Ha hallgattam volna rájuk, akkor 30 éves korom után jutottam volna arra a szintre, hogy baj lehet...akkor meg már lehet, hogy késő lenne...
maximail, én csak azért tartom "gáznak", mert ha gyógyszerrel is csak egy érik meg, akkor mi lehetett eddig gyógyszer nélkül??? engem nem zavar, hogy egy lett, csak ez az egy pici sejtecske akarjon élni! :)
hugery, lehet hogy a 3. időpont volt a jó...:)
nekem most a tüszőrepesztőtől gyönyörű nyákom lett :) utoljára fiatal koromban volt ilyenem..:) remélem , hogy segíteni fog.:) elvileg holnap fog megrepedni.:) izgulok..:)
Dettikécske
2015-09-05 16:47:18
Epp ma halottam,h,egyik honapban egyik oldalt,masik honapban masik oldalt erik meg egy,,;))) csak erne mar nekem is ,,
Dettikécske
2015-09-05 16:43:50
Maximal,,,nem gaz,,,az jo,,,;)))en arra ertem h.fiatalok kuzdenek a babaert,,stimulalni kell stb..,,,akkor mit varjak en 41 evesen ,, es azert orulnek egy tuszonek is,mert nekem csokkent a fog.g.utan,,, :(
maximail
2015-09-05 15:42:31
Csajok!
Az miért lenne gáz, ha a Closty-tól "csak" egy tüsző érik? Nem a sok kicsi a cél, hanem az egy tökéletes! :-)
Kicsifény
2015-09-05 15:25:44
Hugery, a hőd alapján 20. napon volt ovud! Drukkolok, hogy maradjon sokáig nagyon fent a hőd! :)
Krisz27
2015-09-05 09:02:58
Sziasztok!
hugery: szerintem a 20. napon volt az igazi ovud, de ez csak az én véleményem :)
Én most ráhagytam ezt a tea ivást, és úgy látom ma végre sikerül ovulálni :)
hugery
2015-09-05 08:33:09
Lemaradt, sajna az elsö ovu táján (11, 12) volt akció :( munka miatt :(
hugery
2015-09-05 08:30:29
Sziasztok! Lenne egy "buta" kérdésem: három ovu helyet mutatott eddig a 12. majd 17. és 20. napon,,,,,, melyiktől számoljam a napokat, hogy teszteljek? Ez a harmadik mérős honapom, háromféle görbével. 41 vége felé vagyok.
Dettikécske
2015-09-05 08:04:16
Andi,ha 89 es vagy akkor hihetetlen h ilyen fiatalon ez van,,,,,,,akkor mit varjak en 41 evesen,,,mondjuk mar egy normalis ciklusnak,es egy petesejtnek is orulnek,,,csak talalkozzanak,,,,,oktober 2 re kaptam idopontot az endro dokihoz,magan uton,,,,addig megint csak varok,,,,;(
boroseva, üdv nálunk.:) mióta próbálkoztok? kapsz tüszőrepesztőt is vagy most csak Clostyval stimulálnak?
fiona30, hajrá, szép görbe! :)
Dettikécske, örülök, hogy megint itt vagy! :) igen, 89-es vagyok.... Pont a korom végett nem vett komolyan az eddigi 2 orvosom. Szerintük fiatal vagyok és ráérek... Ha hallgattam volna rájuk, akkor 30 éves korom után jutottam volna arra a szintre, hogy baj lehet...akkor meg már lehet, hogy késő lenne...
maximail, én csak azért tartom "gáznak", mert ha gyógyszerrel is csak egy érik meg, akkor mi lehetett eddig gyógyszer nélkül??? engem nem zavar, hogy egy lett, csak ez az egy pici sejtecske akarjon élni! :)
hugery, lehet hogy a 3. időpont volt a jó...:)
nekem most a tüszőrepesztőtől gyönyörű nyákom lett :) utoljára fiatal koromban volt ilyenem..:) remélem , hogy segíteni fog.:) elvileg holnap fog megrepedni.:) izgulok..:)