Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
boroseva
2015-09-05 07:48:54

Sziasztok!
Már régóta olvaslak benneteket és mindenkinek szurkolok, hogy összejöjjön a baba.
Andi1989!
Hasonló ,,cipőben" járok mint Te! Ebben a ciklusban kezdtem a clostyt. 9. napon egy 23mm -es tüszőm van. Ma így állok!
Andi1989
2015-09-04 22:31:40

Sziasztok :-)
Én is itt vagyok, csak megint sok a melóm és el vagyok havazva :-(

Ma voltam megint dokinál, megnéztük, hogy használt-e a Closty kúra... Hát sajnos még gyógyszerrel is csak egy petesejt érett meg. Ma vagyok a 12. napon és már 25 mm-es, még nem repedt meg. Kaptam tüszőrepesztőt. A hétvégén akciózni kell :-D
Szerdán ismét vissza megyek, megnézzük, hogy megrepedt-e.

Mindenkinek megy a drukk! :-)

Én ma így állok :
hugery
2015-09-04 21:59:14

Sziasztok!
Köszi Lisa74! Látom a görbéd, gratula a babóhoz! Ma átrakta az ovut, kitartóan méricskélek.
Krisz27
2015-09-04 14:02:43

Sziasztok!

Újra itt vagyok én is köztetek. Immáron a második babát szeretnénk :). Az hogy a kisfiunk itt van velünk nagyban köszönhető az oldalnak :). Lehet hülyeséget csináltam, (de az előző terhesség előtt bejött): ebben a hónapban elkezdtem inni a ciklus első napjától a cickafark teát, majd úgy gondoltam meg volt az ovu és váltottam a palástfűre. a Görbém alapján mégsem volt még ovuláció, de jó összevisszaság alakult ki ezen a görbén. (Az hogy a menzeszt mikorra jósolja hanyagolható, mert a terhes görbe után a rendszer úgy gondolja hogy hosszabbak a ciklusaim. Ált. 29-30 naposak szoktak lenni. A luteális fázisom 13 napos)
Szerintetek? Lehet hogy a hamarabb elkezdett palástfű tea okozza a bibit?
lisa74
2015-09-04 13:47:49

Sziasztok.. Dettikécske örülök hogy hirt adtàl magadrol, nagyon szoritok neked is..
Hungery.. Biztatàsként felteszem a babàs görbém.. Az nap mikor pozit teszteltem leesett a hőm, és a rendszer még ovu vonalat sem adott.. Most 16 hetes kismama vagyok... Mindenkinek szurkolok.. :-)
Dettikécske
2015-09-04 10:32:15

Nem jol irtam,nekem az fsh magas,,,
Emi80
2015-09-04 09:35:06

Nekem is magas 4,18:( és mindenhol azt olvasom,hogy 2 ő alatti érték kell a babóhoz:( plusz savas a testem,ami szintén nem jó,mert megöli a katonákat a célba érés előtt:((
Dettikécske
2015-09-04 09:10:29

Szia Emi,,,Igen az lh tsh magas a progi,,es osztr.alacsony,,, :(
Emi80
2015-09-04 08:48:58

Szia Dettikécske!
Magas a tsh értéked,hogy endokrinológushoz kell menned?
Dettikécske
2015-09-04 08:19:53

Sziasztok csajok,,,Eltuntem egy idore,,belefaradtam ebbe a tepelodesbe,,csak feljottem h hirt adjak magamrol,,,semmire nem jutottam meg,,,a hormonok egyik lent van a masik fent..egyik doki azt mondta meg csak kezdodo valtozokor,meg lehet tesztelni gyogyszerekkel,,,es h menjek endrokrinologushot,,,,masik akihez elkezdtem jarni az meg nem meri beallitani a gyogyszert,mert szerinte kozkazatos,,,,,igy egyetlen es utolso remenyem az endo doki,,,,egy amit nem ertek h mitol egyenletes a gorbem. , a hom azert alacsony mert mindennap fel ot korul merek amikor a legalacsonyabb,,,ot utan emelkedik orankent egy tized fokot , de nekem muszsly otelott mernem,, most jon az ovu mult honspban is ugyan ezen a nspon eset le,,,,akkor most mi van? Semmit nem ertek mar,,,,,

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!