Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Viktória4
2015-09-02 20:10:08

Sziasztok!

Én így állok most.Érzésem szerint tegnap volt az ovum,mert jobb oldalon pár órán keresztül éreztem szurkálást.
Ma voltam orvosnál,stimulálást és inszeminációt tervezünk.
hugery
2015-09-02 14:16:20

Sziasztok! :) mindennap itt vagyok, olvasom mit írtok! Én igy állok, dolgoztunk az ügyön :) lenne kérdésem , eddig 7-kor mértem, de a héten 5.20-kor kelek, van e 1-2 fokos eltérés emiatt szerintetek??? Vagy rászokom, hogy mindig korán keljek és mérjem (kétmüszakos a munkám). Fájdogál a hasam, de túl korai a menzeszhez. Olyan jó lenne ha sikerülne :) Ki, hogy van és hol tart??
Corinna
2015-09-02 14:09:07

De jó... :))) ismerős arcok... én most váltok dokit... a régit otthagytam, mert csak hablatyolt.... a másiknál meg még nem voltam... úgyhogy nincs hírem... annyi van csak, hogy szépen minden hónapban megjön, csak a baba nem jön... nem mértem semmit se csináltam... de majd most ... :))))))))))
MKMesi
2015-09-02 09:47:09

:) így állok
lisa74
2015-09-02 08:24:44

Sziasztok... Ténylwg kihalt a forum.. Semmi görbe, semmi teszt kép... Szedjétek össze magatokat csajok.. :-)
Vàrjuk a híreket.. :-)
Andi1989
2015-09-02 07:13:41

Csajok, mi van veletek???
Annyira kihalt lett a fórum :-(
HnéSAnna
2015-08-31 12:38:03

Sziasztok!
Visszatértem egy jó nagy szünet után.
Nővéreméknél voltunk, szóval a hőmérőzés kimaradt az életemből. Ráadásul az ovumról is lemaradtam úgy néz ki, mert amikor írta a rendszer nekem negatív lett az ovu tesztem. De a mai hőm elég magas.
Mindezek ellenére szorgoskodtunk a kis férjecskémmel egész hónapban. :)
hugery
2015-08-30 19:55:14

Sziasztok! Ez a 3. Görbém, ma volt végre :) erös két csíkos az ovu teszt, a höm tegnapra ujra leesett. De a rendszer a 12. napra tette az ovut, kíváncsian várom a továbbiakat. Üdv az új és régi tagoknak! :)
fiona30
2015-08-30 19:48:18

Sziasztok! Nagyon új vagyok ezen az oldalon. Mindenkinek szorìtok előre is! 30 èves leszek 29 nap múlva ès van egy görbèm :D nem tudom hogy lehet ide berakni :D kicsit olvasgatok hátha rájövök...megvan!! Azt hiszem...
Kitti9001
2015-08-30 19:38:16

Felét persze nem küldte el... Az újaknak röviden elmondanám a történetem, ha lehet annak nevezni :) Idén áprilisban döntöttünk úgy párommal, hogy AZONNAL szeretnénk babát, már csak ő hiányzik az életünkből. Első hónaptól elkezdtem aktívan utána olvasni, hogy mire kell figyelni, mit kell szedni, milyen tünetek jelentkezhetnek, hőmérőztem, ovu és hcg teszteltem aktívan. Mindenre azt hittem, hogy tuuuti azt jelzi, hogy sikerült!!! Minden tünet előjött, természetesen beképzeltem. A periódusom felborult, a prolaktinom enyhén megemelkedett. Ami jó volt korábban, az már rossz lett. Fokozódott a stressz és a szorongás.. nagyon akartam. Hogy lehet nem akarni???
Ezután egy nőgyogyi szerint érdemes kicsit vissza vinni a prolaktinom szintjét, ezért felírt a a Bromocriptint, amitől 1 hét után rosszul lettem, úgy hogy észre sem vettem, csak a kollégáim szóltak, hogy gáz van velem, mintha kikapcsoltam volna.............. Soha többet nem szedek be ilyen hormonkészítményt! Felcseréltem természetes alapú barátcserje kapszulára. Emellett Gravidát, E és D vitamint szedek, sok gyümölcsöt eszek, csökkentettem a stresszt, és a tünetekre figyelést. Mostmár NEM figyelem a görcseim, a fura érzéseim, kiegyensúlyozottnak érzem magam, és élvezem az életemnek ezen szakaszát is. Jól érzem magam :)
És mindenkinek kívánom, hogy próbáljon nem ráfeszülni a dologra, mert ez is része a nagy tervnek, és ki kell élvezni minden pillanatát, hisz ennek a sztorinak is szeretet telinek és boldognak kell lenni, hisz ebből lesz Ő... a kis kincsünk! Mindenkinek jó próbálkozást kívánok, és élvezzétek az életet!!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!