Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi1989
2015-09-11 11:13:21

Maximail,
igen, tudom, nagyon remélem, hogy a gyógyszer és a diéta meghozza nemsokára az eredményét.:)

Moha13,
Július elején 3,88 volt, most 3 hete 2,77. Gyógyszert nem szedek. Csak az Inofolicot iszom. Az orvosom szerint egyelőre próbáljuk meg csak ezzel lejjebb vinni, de úgy néz ki, hogy hatásos. De mindenképp nézetek még TSH szintet a közeljövőben. Ha nem megy 2 alá, akkor íratok gyógyszert rá.
Csak most nem akarom erőltetni, mert hirtelen annyi gyógyszert kellett most szednem, mint eddig egész életemben összesen. És nem akarom még jobban megterhelni a szervezetem.

Dettikécske, kitartást! amíg azt nem mondják az orvosok, hogy tényleg nincs remény, addig nem szabad feladni!!! Sőt, még utána se... Hány olyan ma már boldog- akár többgyermekes- anyuka van, akinek anno biztosra mondták, hogy nem lehet gyereke!!! ne add fel!!
Moha13
2015-09-11 09:43:09

Andi1989
Szia!
Nálad a TSH rendben volt? 2 alatt van? Már nem emlékszem...
Nálam júniusban 2,840 volt, 8 hete szedem az L-thyroxine-t, és tegnapi eredmény 2,1. Kicsit csalódott vagyok, arra számítottam, hogy már 2 alatt lesz bőven. Úgy látszik, nálam ilyen lassan hat. 1 hónap múlva újranézetem.
Dettikécske
2015-09-11 09:30:55

En is hetfon megyek az endodokihoz,,,de sztem .meg mire labor es eredmeny is lessz,egybol nem tudok tobbet,talan ha megvizsgal a pajzsmirigyrol,de sztem az van arra utalnak a tunetek,,:( a gorbem vegre elindultam felfele,ilyen sokaig nekem soha nem volt meg lent,,,
maximail
2015-09-11 09:06:31

Andi!

Az IR nagy hátráltató a fogantatásban, és ha mégis sikerül, vetélést is okozhat. Megfelelően kell kezelni, erről már többször volt itt szó. Viszont a jó hír az, hogy a kezelés akár pár hónap alatt is meghozhatja a hatását! :-)
Andi1989
2015-09-11 07:27:09

A kisbabád elvesztését nagyon sajnálom, sajnos tudom milyen.. :-( Nekem is volt egy vetélésem, még évekkel ezelőtt, talán még azon se tudtam túl tenni magam, pedig azóta új párkapcsolatban élek!
Andi1989
2015-09-11 07:24:07

Lindsay007,
Nagyon köszönöm kedves soraidat, igazán jól esett és elgondolkodtató! :-)
Igen, 26 éves múltam. Nem nagy kor, de ha az embernek ilyen gondjai vannak, minden év számít.
IR= inzulinrezisztencia. Ez a szervezet szénhidrát háztartásának zavara, a cukorbetegség előszobába.
Pár hete derült ki a terheléses cukor vizsgálatból. Szerencsére minden más eredményem negatív.
Tudom, hogy nem szabad görcsölni, de ennyi év, ennyi kudarc után már nem lehet nem görcsölni...
llindsay007
2015-09-11 07:14:39

Kedves Andi1989!
Megkérdezhetem,hogy mi az az IR?Én még ezzel eddig nem találkoztam.
Továbbá láttam,hogy már 4 éve próbálkoztok,ha 89-es vagy,mint én, azaz 26. éves,akkor még te is fiatal vagy.Én is most vagyok túl egy vetélésen (Ha érdekel: Felépülés a vetélésből testileg lelkileg bejegyzést én indítottam,abban leírtam a kacifántos felépülésemet).De egy dolgot meg tanultam a dologból:minden okkal történik,és elkeseredni nem szabad,pláne azért mert nincs túl sok ráhatásunk a foganásra.Szerintem ilyenkor el kell egy kicsit távolodni a babaprojekttől.Ha kell olyan szinten is,hogy a hődet sem méred.Bízzd rá ezt a természetre vagy Istenre ,ha hiszel benne.Csak élvezzétek a férjeddel a szerelmet,menjetek el pihenni valahova,vagy csak lustizzatok otthon ketten együtt,csináltass új frizurát,tanulj valami újat,csak lényeg,hogy a görcsölés eltűnjön,hogy a baba be akarjon költözni a pocidba :).Én most ezt fogom tenni,hiszen,mindig a higanyra gondolok:Ha higanyt öntenek a tenyeredbe és meg akarod tartani azzal,hogy össze zárod a tenyeredet,akkor biztos hogy kifolyik az ujjaid között,de ha csak nyitva tartod a tenyeredet,akkor az ott fog maradni.Csak légy nyitott a babára,ne akard görcsösen,tudom hogy nehéz...itt mindannyian veled vagyunk.
Andi1989
2015-09-11 07:08:58

Kicsifény,
Igen, progeszteron pótlásra szedem őket.
Az IR pár hete derült ki. A mozgás abban merül ki, hogy hetente 3-4 alkalommal viszem a kutyusomat sétálni. Túlsúlyos szerencsére nem vagyok, 168 cm,63 kg. Februárban már elkezdtem fogyózni, mert akkor majd' egy tízessel több voltam. Amit akkor leadtam, szerencsére nem jött vissza.

Én most stagnálok :
hugery
2015-09-10 22:41:41

Sziasztok! Így állok a mai nappal. Voltam jógázni, elöszőr életemben, jó volt, hetente lesz, igyelszek eljárni. Szedem a vitaminokat, most magasabb a hő az elmult 2 hónaphoz igazítva. Olvaslak benneteket, de hozzá szólni nem tudok . Drukk mindenkiért! Sziasztok!
Kicsifény
2015-09-10 21:58:53

Andi, megkérdezhetem, miért kell Utrot és Duphastont szedned? Progeszteron pótlásnak az ovu utánra?
Az IR-ed most derült ki? A merckformint mióta szeded? Diétázol és tornázol mellette?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!