Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mindenképpen más a hőd 5.20kor és 7kor.
Azt írják sok helyen, hogy 5-10 óra között egy tized fokot emelkedik a hő. Tehát én a helyedben, ha 5.20kor mered a 7 óra helyett, minimum egy tized fokot hozzaadnek és azt írnám be. De lejet, hogy masfellel is lehetne többet....
A mostani gorbeden az látszik, hogy ovu után is elég lent van a hőd, aminek lehet az oka, hogy máskor mered. Ha nem ez az oka, akkor viszont más.
Linda2009
2015-09-03 16:42:00
Sziasztok!
Ismét egy sikertelen hónap, pedig annyira bíztam benne végre.
maximail
2015-09-03 15:33:09
Csajok!
Főleg, akiknek gondot okoz az azonos időben történő mérés! Szerintem (és elsősorban az orvosom szerint), ha amúgy megbízható hosszúságú a ciklus, elegendő kb. egy héten keresztül, a 8.-10. naptól figyelni. Akkor is látszik hogy eleinte magasabb, majd szépen kirajzolódik az esés, és utána az emelkedés, ami a sárgatest hormon termelődés beindulására utal. A ciklus elején és végén semmi érdemi információ tartalma nincs a hőnek.
hugery
2015-09-03 13:54:13
Sziasztok! Hú ma újra a magasba szökkentem, ide- oda rakosgatja az ovumat :)
fiona30
2015-09-03 13:19:05
Sziasztok! Én igy állok hát nem tudom,,,
MKMesi
2015-09-03 11:40:04
Szüleimnél leszünk
MKMesi
2015-09-03 11:38:50
Szerintem ez a hónapom elúszott, :( sajnos a következő is el fog ugyanis elutazunk jövő hét végén és két hétig szüleménye leszünk, férjem marad.
Na majd októberben...
Chill
2015-09-03 09:11:31
Jah és csináltam ovu teszteket egész hónapban amikor esélyes lehetett, mindegyik negatív volt, bár most már értem is, a kimaradás miatt feltételezem nincs peteérésem..
Elkezdtem hőmérőzni, és az ovu tesztek is maradtak de semmit sem jeleznek, egyelőre remélem :)
Chill
2015-09-03 09:05:35
Sziasztok :)
Én új vagyok még, babát szeretnénk. Februárban hagytam abba a fogamzásgátló szedését, azóta a 3. és a 6. havi mensim elmaradt. Mindkétszer voltam nőgyógyásznál. Más-más orvosnál. Érdekes mert nem egyfélét állítanak, a sztk-s rendelésen (az első 3. havi elmaradásnál) ultrahanggal nagyon alaposan megvizsgált egy doktor úr, elmagyarázta miért van így és kérte ha a 4. sem jön meg menjek vissza. Megjött. (Itt kezdtük a párommal a védekezés nélküli szexet.)
Majd a következő is, majd ezután a következő furcsa volt, erős-darabos, 6 napos, egyébként 3-4 nap szokott lenni.
Majd az augusztusi nem..megörültem. Kár volt... csak a fogamzásgátló lecsengése lehetett. Itt is elmentem egy másik magán orvosi rendelésre. Se ultrahang se semmi. Azt tanácsolta ha novemberig nem jelentkezik mensi akkor menjek csak vissza.
Azért elgondolkodtató - 2 orvos, 2 féle finanszírozási forma, 2 féle vélemény.
Szerintetek? Menjek egy harmadikhoz, vagy tényleg csak türelem és ez így rendben van. Ráadásul túl egyenes ez a görbe :D