Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mi is csak egyszer voltunk együtt amikor Isti megfogant, mert akkor ért haza külföldről a Férjem, de eltaláltuk pont az ovut vele :D Sokkal előtte volt itthon? 2-3 napot is eléldegélnek a versenyzők odabent :D
Kicsifény
2015-09-25 15:02:23
Ja, én a MensMentisben voltam terhelésen és megnézettem a tsh-t, anti-TPO-t és a d vitamint is.
Kicsifény
2015-09-25 15:01:31
Andi, sajnálom! :( Pedig úgy drukkolttam!
Anitacool, SzMZs szerint is a 21. napon volt ovum, és a fertilityfriend oldal is oda teszi, de ez az oldal egyelőre korábbra. Majd kiderül. :) Azon a héten egyszer voltunk együtt, mivel a Párom külföldön volt, úgyhogy sok esélyt nem látok a dologra...
Egyébként Clostit szedtem, meg iszom az Inofolicot és szedem a Meforalt, mert magas az inzulinom, plusz 160 gr-os ch diéta. Lassan két kg lement, de kéne mellette mozognom is és akkor még jobban menne lefelé.
A mostani görbémen az érdekes, hogy mennyire felment a hőm, az előző ciklusokban 36,7 felé nem nagyon ment ovu után, de én ezt a clostinak tudom be.
Anitacool
2015-09-25 14:57:03
Köszi lányok az infókat!
Ezek szerint ideális lehet a terep odabent :-) Ez is egyfajta visszaigazolás, hogy tényleg most volt ovum, nem 2 hét múlva lesz. :-)
SzMZs
2015-09-25 13:48:23
Jaj, bocsi Anita, hirtelen úgy olvastam, hogy Andi kérdezte. De a felpuhult méh ettől függetlenül a megvastagodott, vérbő nyálkahártyára utal.
Kicsifény
2015-09-25 13:37:40
Hazaertem.
A papíron ez van:
- Ciklus 2-4 napján tsh, fsh, lh, ostradiol, testosteron, prolaktin.
- Ciklus 14+napján lh.
- Ciklus 21-25+ napján progesteron.
SzMZs
2015-09-25 13:26:10
Arra, hogy vérbő a nyálkahártya, a progi gyógyszerektől van valószínű. Az LH teszt pedig mutathat LH szintet a ciklus végén is, mert a petesejtek már érlelődnek a következő ciklusra, ezért szokták mondani, hogy ne tekintsük feltétlenül pozitívnak, csak a hcg tesztet :-/