Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
SzMZs
2015-10-07 21:08:18

Nem hinném, hogy komoly baj lehet belőle terhesség esetén sem ;) Nekem volt hüvely fertőzésem terhesen, kikezelték, egészséges lett a Legény ;)

Anita, 26.-ára próbálok időpontot kérni holnap :)
Anitacool
2015-10-07 21:07:57

Krisz, drukkolok hogy sikeres legyen a hónap és ne okozzon problémát ez a dolog! Ha minden igaz védve van odabent a pici, de a doki majd megmondja a tutit.

SzMZs te ovuteszteltél is? Tuti akkor volt neked (24-én?)
Krisz27
2015-10-07 21:00:58

Az a helyzet, hogy még augusztusban volt egy gombás fertőzésem, amit elvileg kikezeltünk, bár kontrollra nem kellett menni. Most meg egy másfél hete égő viszkető diszkomfort érzés "gyötör". Mivel pont a termékeny időszakban kezdődött, nem akartam magam kivonni a forgalomból, meg úgy gondoltam hogy lehet a gomba ellenes kezelés kiölte a flórámat ezért elkezdtem a protexin gynophilust használni napi 2x (mivel azt olvastam az nem spermicid.) Na most vége annak a kezelésnek és a tünetek nem múltak. De csak jövő keddre sikerült időpontot szereznem. Közbe meg azon parázok hogy, ha sikerült ez a hónap remélem nem lesz semmi baj ebből... :(
Anitacool
2015-10-07 20:36:23

Köszi SzMZs :-) Te mikor is mész dokihoz? Már nem emlékszem, mit írtál.

Krisz, miért mész jövő kedden orvoshoz?

Andi! Mindig lehet meglepetés ovu, nekem pl most a szokásosnál két héttel előbb volt (persze nekem extrém hosszúak lettek missed ab után). Most viszont "időben" jött. Szóval bármi megtörténhet! :-)
SzMZs
2015-10-07 20:32:40

Andi, sosem biztos, hogy nem pont akkor lesz egy kis repedni vágyó, amikor Apácska otthon lesz ;) Nekünk a Második Fiunk úgy jött össze 18.ciklusnapon, hogy előtte a Férjem 3 hétig külföldön volt ;) Én a magam 14-15.napos ovujaimmal teljesen letettem róla és megvárta ;)

Anita, 5.héttől tudja megmondani, hogy üres-e, mert olyan 5+2-őn 1 mm az embrió. Viszont azt látni fogja, hogy jó helyen van-e ;)
Krisz27
2015-10-07 20:29:21

SzMZs: kedden megyek a dokihoz. az még korai lenne, de nem is ez lesz most a lényeg... :(
Andi1989
2015-10-07 20:12:32

Sziasztok Csajok!

Úristen, pár napig nem vagyok és mik nem történnek!
Tiszta szívből gratulálok Nektek Anitacool és SzMZs..:))))
Várjuk a híreket rólatok! :)

Én most megint behavaztam a melóval, arra se volt időm, hogy a hőmet beírjam.:(
Én most várom az ovut... De valószínűleg akkor pont nem lesz itthon a férjem.
Ráadásul úgy néz ki, hogy idén nem tudjuk bevállalni az első inszemet...
De próbálok pozitívan előre nézni, és hinni, hogy meg fog történni a csoda.:)

mai:
Anitacool
2015-10-07 19:30:01

Köszi Annácska, de azért még megvárom, mit lát a doktor úr. Jövő kedden megyek, de akkor még csak 4+6 napos leszek, hát azért remélem, hogy akkor már látszik valami, pl. hogy nem üres. Nem tudom mit várhatok ennyi idősen, de ez az időpont már korábban lett egyeztetve. Neked pedig drukkolok, most kell rákapcsolni :-)
hugery
2015-10-07 18:59:24

Szmzs köszi az infokat! :)
annácska75
2015-10-07 18:45:19

SzMZs!Köszönöm!Sejtettem,hogy korábban van mint ahogy a gép behúzza!Szerencsére elég látványos a görbéim alapján.Remélem végre sikerrel járunk!SzMZs és Anitacool Gratulálok nektek!Hajrá mindenki :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!