Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Majd UH után, ha szívhangot látok, nagyon szívesen megírom ;)
Moha13
2015-10-07 09:38:58
SzMZs és Anitacool
Gratulálok! :)
Majd lécci írjátok meg a "reményhozó" fórumba a sztoritokat, biztatásul a még várakozóknak.
A többieknek meg üzenem, hogy itt mindig is hullámokban jöttek a babák, szóval most várható több pozi teszt is, mindenki legyen résen!
SzMZs
2015-10-07 09:21:24
Nem enged pozitív tszt után tovább görbézni....nem baj, 37 fokon ébredtem. Holnap utolsó teszt és kérhetek időpontot UH-ra ;)
Remélem ezúttal baba is van :D Bár a mostani görbém klasszisokkal jobb, mint a januári volt. Azon már az elején láttam, hogy valami nincs rendben :-/
Krisz27
2015-10-07 09:19:34
Anita! Ez szuper :) Gratulálok :)
Ez már most egy eredményes hónap, van már két kismamánk is.
Kata, teszteltél végül?
Makesz még a végén igazad lesz, sorban jönnek a babás hírek. :)
Nekem is behúzta az ovut, bár szerintem 1 nappal korábbra tette, aznap még pozitív volt a teszt...
maximail
2015-10-07 09:18:48
Anita! :-)
Ez egy szép pozitív teszt! :-) Az előzményeket annyira nem követtem. Ez egy spontán hónap volt? Vagy volt inszem, vagy gyógyszerek? Szedsz progeszteront?
SzMZs
2015-10-07 09:02:42
A pozitív az pozitív, nem érvénytelenedik 10 perc után :D Csak ha 10 perc után csap át negatívból pozitívba, akkor lehet időntúli ;)
Ez HCG a vizeletben ;)
Kicsifény
2015-10-07 08:28:52
Anita, ez bizony két csík :-)! De azért várok még kicsit a gratulacioval ;-)!
Anitacool
2015-10-07 07:37:59
Lányok! Ma szépen fent maradt a hőm, így SzMZs sikerén felbuzdulva ellőttem egy xepilt. Szerintem van ott valami!!! :-)
5 percen belül:
http://kepfeltoltes.hu/view/151007/image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
10 perc után: (tudom, ekkor már értékelhetetlen...)
http://kepfeltoltes.hu/view/151007/650428239image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Remélem, sikerült a linkeket jól kimásolnom, telefonról nem egyszerű.
Azért még nem élem bele magam, még van 2 napom a nem vártig, meg egy nagyon húzós munkás hétvége vár rám, de azért bizakodom :-)))
Anitacool
2015-10-06 21:40:03
Kicsifény, akkor hajrá, újra játékban vagy! ;-)
Köszi a biztató szavakat ;-)
Kicsifény
2015-10-06 21:27:42
Sziasztok!
SzMZs halkan gratulálok :-)!
Többieknek megy a nagy drukk!!
Anita ne add még fel, drukkolok nagyon! Ha mégsem jött össze, itt vagyok neked és megyünk tovább együtt előre ;-)!
Nálam ma múlt el a mensi, hőt nem mérek, majd ovu tesztet próbálok és mikroszkopot, de csak lazán, mert annyira olyan érzésem van, hogy nekünk lehetetlen a második baba, hogy nincs erőm, kedvem ragorcsolni és agyalni... Majd télen osszehozzuk remélem, ahogy az első bébit! :-)
Majd UH után, ha szívhangot látok, nagyon szívesen megírom ;)