Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi szèpen :) nem tudom mi lesz. Kicsit izgulok már..
Krisz27
2015-10-08 18:13:36
Igen Niki, érdemes azzal is próbálkozni, pláne úgy hogy rendszertelen a ciklus. Szerintem pont Neked meséltem a teherbeesésem történetét... (30. ciklusnapon volt peteérés, amikorra már a menzeszt vártam, hol 30-45 napig tartottak akkoriban a ciklusaim). Meg figyeld a tested jelzéseit. Résen kell lenni :) Honnan szerzed a teszteket? Nekem is van még 6 db (remélem nem kell már őket felhasználni), de érdekelne honnan lehet olcsóbban hozzájutni. Vaterásat láttam, nem tudom azok mennyire megbízhatóak.
Niki04
2015-10-08 18:08:11
Köszi Krisz! Csináltam ovu tesztet negatív lett, lehet lekéstem róla, de igazad van új ciklus új remény. A teázást kicsit csökkentem.
Mindenkinek drukkolok, szépek a görbék. Bízom benne a következő hasonlóan alakul nekem is, ha vége a menszeszemnek ráállok az ovutesztekre van itthon bőven :) hátha az is ad egy támpontot. Azért jó hogy vége a mai napnak :)
BKATA77
2015-10-08 17:45:00
Krisz fenn kell maradnia :)
Fiona,makesz szép nektek is a görbétek,drukk mindenkinek :)
Krisz27
2015-10-08 14:59:09
Köszi Kata! :) Remélem fenn is marad jóóóó sokáig :)
Fiona, Makesz! Szépek a görbéitek. Hajrá, hajrá :)
Niki: nem szabad elkeseredni. Lehet tényleg a teák kavartak be. Az előző hónapban én is összekavartam a dolgokat a teákkal... :( Most nem is ittam. Azért ha van lehetőség csinálj egy ovu tesztet. De tudod, új hónap új remény. Bár tudom ez ilyenkor nem vigasz, de ahogy telnek a napok és közeledsz egy újabb ovuhoz színesebben látod majd a világot. Olyan ez az egész mintha egy érzelmi hullámvasúton ülnénk. Fel a fejjel. Majd írj! :)
fiona30
2015-10-08 14:22:42
Szia Makesz! Èn a 9. dpon vagyok ès is keddre nem váron ha minden igaz :)
Makesz
2015-10-08 14:16:57
Sziasztok ez a mai görbém.Hétfőre vagy keddre nem várom.Hajrá csajok...
fiona30
2015-10-08 14:00:39
Sziasztok! 2. honap ès ìgy állok...
Niki04
2015-10-08 12:27:30
Köszönöm a válaszokat csajok, a görbéitek szépek, drukkolok nektek!
Én most el vagyok keseredve a görbém, a hőm miatt és még a munkahely is ma csupa ideg.... Ez nem az én napom :(