Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Igen menyugtató lenne 1 tizedes feljebb kúszás,de lejebb ne menjen ez a lényeg,ne legyen hő esés
BKATA77
2015-10-08 11:49:02
Hungery igen,nekem is 4.napja ugyan az az érték:)
hugery
2015-10-08 11:47:43
Olyan elérhetettlenek látszik a pozitiv hcg teszt, mint hónapokkal ezelött, a pozitiv ovu teszt elérése.
hugery
2015-10-08 11:12:39
Bkata egyforma a görbénk vége:) :) kússzunk feljebb!!!
hugery
2015-10-08 11:10:51
Mai még fent, jobblenne ha feljebb kúszna, a teszt negativ........ tul korán teszteltem :( szedem a vitaminokat ezerrel:)
BKATA77
2015-10-08 08:44:01
Nike fel tudsz tenni egy görbét?
BKATA77
2015-10-08 08:19:42
Sziasztok
SzMZs igen rá jöttem korán teszteltem, még 1 nappal el is néztem az ovumat :(
Krisz te is szépen haladsz
Mai görbém
SzMZs
2015-10-08 08:10:45
Jó reggelt :)
Elutazunk 2 napra, úgyhogy csak beköszönök ;)
Kata, irgum-burgum, még csak 11.dpon vagy, nem keseregtetjük magunkat ilyen korán :P Holnap ne tesztelj!!! 2 nap múlva, a hcg úgy növekszik ;)
Niki, ha megjött az talán csinál egy resetet, de ha a mostani ciklusban sem emelkedik meg a hőd, kérj egy hüvelyi UH-t, olyan 12.nap körül, ha van tüsző, az már olyankor látszik. Ha nincs, akkor bizony valami gátolja a peteérést(PCOs, magas prolaktin, tsh)
A hő esést elvileg a tüszőből kiszabaduló folyadék okozza, de csak ha hajnalban történik. Ha napközben vagy este reped, nekem most este volt, (én érzem amikor reped, éles nyilalló fájdalom) akkor másnap már csak a megemelkedett hőt tudja mérni az ember lánya ;)
Én ma 37,2 vel ébredtem, teszt szépen erősödik :)
http://kepfeltoltes.hu/view/151008/Teszt_14_12.dpo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Niki04
2015-10-08 08:02:19
Krisz 27
Én is arra gondolok, hogy lehet e ovum, csak azért nem tudom mert 2 nap pecsételő, ma meg úgy tűnik rendesen megjött. Lehet tegnap jó lett volna egy ovu teszt, de ma megcsinálom délután. Bár már lehet késő lesz, hogy mutasson bármit is. Kicsit össze vagyok most zavarodva, már beletörődtem, hogy nem volt ovum ebben a hónapban, de most ezt nem értem, mitől a magasabb hő.... Lehet nem is kellett volna az a sok tea, csak megzavart.... Nem én vagyok az egyedüli akinek vannak hosszabb ciklusai, kárnak ittam .....
És az is olyan ovura utaló, hogy ugyebár 3 napja emelkedik a hőm, két nap 36,53 ma 36,73 és előtte meg leesett egy napig.... Hát én már nem is tudom.