Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Ismét itt vagyok :) Ma + ovulációs teszt!
SzMZs
2015-10-07 17:14:37
Na, most kerestelek vissza, 3-4.dpon jársz, bár szerintem inkább a hődet tekintsük alapnak, ne az lh tesztet. Szóval 4.dpo. Ha jövőhét végefelé mész, talán láthatja a nyálkahártya felritkulását, ahol be szeretne ágyazódni a babszem, de ehhez óriási mák kell ;) Inkább hajtsunk most a 10 nap múlva pozi tesztre ;) Utána meg úgyis meg kell látogatni párszor még a dokit :D
SzMZs
2015-10-07 16:50:20
5.héttől már szépen látszik a petezsák, hány hét+napos lennél a dokinál?
Krisz27
2015-10-07 16:42:59
Az kár. Én is pont ma kerestem ezekre rá. Jövőhéten kedden nődokihoz kell mennem, más miatt és kíváncsi voltam hogyha most sikerült a baba, vajon látna e már valamit. Azt tudom a hogy szívműködés csak a 6. hét környékén indul be... Aztán arra jutottam hogy vagy látna vagy nem...
SzMZs
2015-10-07 16:39:07
Én is saját bőrömön tapasztalgatva jutottam az ismerethez :D
Mindig nézegettem a neten, hogy hol tarthat most a fejlődésben egy esetleges terhesség :) Igyekeztem tudományos cikkekből informálódni, hogy minél kevesebb csalódás érjen. Volt is egy cikk, ami nagyon szépen bemutatta napról-napra az embrió fejlődését,de azóta sem találom sehol :) Pedig képek is voltak hozzá :)
SzMZs
2015-10-07 16:33:52
Van akinek 10.napon is volt már pozitív tesztje, ott nagyon rapid volt a Lurkó és még az anyai szervezet is azonnal kiválasztotta a hcg-t :D Ilyen példákon szoktak elkeseredni azok, akiknek 10-11.dpon negatív lesz a teszt, pedig csak arról van szó, hogy ez egy olyan egyéni és személyre szabott folyamat, mint amilyen egyéni és személyre szabott Gyerkőcök születnek belőle
Krisz27
2015-10-07 16:32:09
Logikus amit írsz. Csak ezt még így nem hallottam. Köszi :) Ez tanulság nekem is, remélem ebben a hónapban kihúzom a 14. dpo-ig :)
SzMZs
2015-10-07 16:29:55
Nekem 10-11 napos a luteális fázisom, de hiába teszteltem volna 11.napon, azaz a nemvárt napján, negatívat mutatott volna, mert a másnapi is igencsak halovány lett ;) Szóval dpot érdemes számolni mindig ;)