Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Makesz szép magasan tartsd jó sokáig! Vasárnap tesztelek addig melegítem magam 5 napi magas hő kell még:) 30-35 nap közötti a ciklusom, okt. 18.-nál hamarabb nem várom. SzMZs és Anitacool gartulálok :) Moha13 a hullámot én is szeretném befogni!!! :) Drukk !
Anitacool nagyon nagyon gratulálok nektek is.:))Szoritok mindenkinek hogy minden a legnagyobb rendbe legyen..Ti már megkezdtétek a sort most mi jövünk sorba.Hajrá nyári babák :)))) Én is jövök a görbémmel.
Anitacool
2015-10-07 12:58:05
Maximail nem szedtem semmit, ovu uván e-vitamint meg folsavat, azt még folytatni is fogom. Spontán történt. 8. Dpo-n lehetett akár ettől emelkedett meg a prolaktin szintem egy picikét.
Krisz, szerintem hő alapján is 4-én lehetett ovud.
Moha, én is ha meglátom, hogy élő a terhesség, megírom azon nyomban! Köszi :-)
Hugery nagyon bíztató a görbéd, nagyon drukkolok!
Annyira izgatott vagyok, most is érzem ahogy dolgozik a hasam, remélem ezek normális dolgok és nem menzesz készül. Pénteken újra tesztelek!
SzMZs
2015-10-07 11:34:23
Köszi, így már megtaláltam :) Na majd 26 után hátha siker storyt tudok bele írni ;)
Ja és vasárnap én is írtam, emlékeztek, hogy gyenge görcsölgetésem volt, mint mensi előtt ;) Egyébként nekem is hátrahajló méhem van ;)
SzMZs
2015-10-07 10:28:57
A teszteket ne a nem várt napjához igazítsátok, hanem az ovuhoz ;) Ovu után legesleghamarabb és nagyon felvértezett idegekkel lehet 12.dpon tesztelni, de a legeslegbiztonságosabb időpont elsőre a 14.dpo.
Anita, neked ez egy szép 14.dpos pozitív. Az én 12.naposom halványabb, bár szabad szemmel élesebb :)
http://kepfeltoltes.hu/view/151007/100_6898_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szóval ennyi különbség van 2 nap közt ;) Nekem a holnapi lesz a 14.napos ;)
Krisz27
2015-10-07 10:20:23
Hugery, az nem baj ha fájdogál a hasad.
Nekem is az első babánál sokáig "megakar jönni" érzésem volt. Ahogy a méhem növekedett, meg ráadásul nekem hátra hajló méhem van, és akkor ez gyakran előfordul. Magnéziumot kellett rá szednem, a nődoki javaslatára.
Szóval, amíg fönn van a hőd, nincs para... :) Lassan Te is tesztelhetsz :) Hajrá
hugery
2015-10-07 09:57:31
Sziasztok! A maim, úúuuugy izgulok :) bár fájdogál a hasam, bizakodom.