Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amit ma először felraktam az a valós, igazából nincs jelentősége, csak már zavart hogy rossz helyen jelölte
BKATA77
2015-11-04 09:30:33
Nincsen semmilyen olyan tünetem 2 napja, de előtte 4-5 nappal ezelőtt éreztem olyan tüneteket has fájdogálás,de már nem tudom,hogy az milyen has fájás volt. Krémes folyásom szokott lenni menszi előtti napokban,most száraz vagyok. Meg a fejem szokott aznap fájni,most az sem fáj.
Nekem már ha 36,8-ra lecsökken reggel akkor már megjön aznap reggelre.
Persze örülök,hogy még nem jött meg csak már elszomorít a leeső hő:(
Krisz átírtad az adatokat a görbéden? Most melyik a tényleges mérés akkor neked most?
Krisz27
2015-11-04 08:47:40
Kicsit mahináltam a hóeleji adatokat :), így már valós képet mutat :) Megjegyzésbe beírtam a ténylegesen mért hőt...
Krisz27
2015-11-04 08:38:12
Sziasztok!
Hugery nem szabad elszomorodni még simán feljebb fog az menni.
Kata: Még így is szép magas a hőd. Vannak mensihez kapcsolódó tüneteid? Drukkolok Neked.
Nekem ma felmászott végre a "helyére" a hőm, bár a rendszer kitart...
BKATA77
2015-11-04 07:29:55
Sziasztok.
Nekem mára jelezte a nem várt napot még semmi szerencsére,pedig a hőm által,hogy lejjebb megy azt hittem,hogy megjön reggelre.
De nem igazán reménykedek már mert megy lefelé sajnos:(
Ma reggel csináltam egy tesztet x-epil 25-ös érzékenységűvel sajnos negatív lett:( de a hőm alapján nem is számíthattam rá:(
Most kicsit szomorú lettem.
Így állok ma
hugery
2015-11-04 07:01:43
Jo reggelt! Kicsit elszomorodtam, mert ugyanott áll :( feljebb kellene menni :(
FrauKriszi
2015-11-04 06:28:45
Szerintem en rosszul vagyok osszerakva...
VeDi84
2015-11-03 10:51:34
Köszönöm Maximal!
Jövő héten lesz az első látogatásom az MM-ben, utána biztos lesznek kérdéseim. :-)
maximail
2015-11-03 10:23:26
VeDi! :-)
Akkor van időd! :-) Ha kérdésed lesz az IR étrenddel kapcsolatban, szívesen segítek, vagy ha gondolod, meghívlak majd a facebook-os MM-es zárt csoportba, ahol nagyon sok segítség található az életmódváltáshoz, és sok-sok motiváció! :-)
VeDi84
2015-11-03 09:37:53
Maximal
Májusra vagyunk beírva TB-s lombikra. Nagyon sűrű volt az elmúlt 10 hónap (márciusban első, júniusban második, szeptember 3. lombik), szükségét éreztem a szünetnek. Na meg igen, az IR rendezéséhez is idő kell. Még van szűk 7 hónap, hogy rendeződjön, aztán meglátjuk.
Félelmetesen rohan az idő! Bár az ET utáni 2 hét telne ilyen gyorsan!! Bezzeg az az időszak egy örökkévalóságnak tűnik. :-)