Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2015-11-04 10:34:28

Brigi nekem is mára lejjebb ment a hőm ma van a nem várt napom,de még semmi ennek örülök,várom a holnapot és addig remélem nem is lesz semmi, a holnapi hőmre leszek kíváncsi ezért. Remélem feljebb megy egy kicsit:)
BKATA77
2015-11-04 10:32:15

Igen Krisz,de nekem az ovum hamarabb is van 11,12,13 ciklus napon ezért reagált hamarabb a gép.
Neked a 7.ciklusnapon ami magas értéked volt,nekem is minden ciklusnál felmegy a hőm 5,6,7 napon ezt már meg figyeltem. Lehet akkor érlelődik a pete gondolom,de ez csak tipp:)
Krisz27
2015-11-04 10:32:09

Ezek alapján simán azt mondanám hogy terhes lehetsz... Csak a negatív teszt nem illik a képbe... Csinálj egyet holnap reggel. A barnázás lehet beágyazódásnál. Ha az egy hete volt akkor mostanában már a tesztnek is jeleznie kell.
Brigi05
2015-11-04 10:27:48

Köszönöm a válaszokat! Igen,reggeli hő! Aznap vagy előtte nap amikor meg kellett volna jönnie akkor talán egy kicsit esett a hőm gondoltam is hogy na akkor ez ennyi volt,mert ha esik meg is jön aznap,viszont csak barnázgattam! Utána pedig fel is ment vissza 37 körülire!
Krisz27
2015-11-04 10:26:03

Igen, Kata, de neked hamarabb reagált a rendszer. :) Kicsit csalódtam, mert azt hittem ennél intelligensebb a program. Bejelöltem a magas hőnél hogy meg voltam fázva, ami okozhatta a magasabb hőt, de úgy tűnik ezt mégsem veszi figyelembe. Ráadásul az azt követő értékek sem támasztják alá az ovulációt... Szóval csak nem értem a dolgot. Mindegy ma vagyok a 3. dpo-n lehet ez már a ciklus végéig így marad... :D

Brigi: Lehet ebben a hónapban később volt ovud és azért késik.
BKATA77
2015-11-04 10:20:08

Brigi05 érdemes a reggeli első vizeletből tesztelni.
És igen lehetséges a negatív teszt ha még nincs elég HCG a vizeletben.
Kár,hogy nincs hőgörbéd. Reggel felkelés előtt méred a hődet? Mert csak az a valós érték. De ha 37 körül van a hőd az nagyon jó jel.
Szerintem tesztelj egyet holnap reggel az első pisiből.

Krisz hidd el be fogja tenni az ovu napodat ha hagyod a valós értéken is előbb-utóbb.
Nekem is pont így volt még én is kérdeztem,hogy mért tette így a gép?
És akkor azt tanácsoltátok ne foglalkozzak vele. És igaz is volt mert utána jó helyre tette majdnem:)
Krisz27
2015-11-04 10:16:53

Brigi: Sokat nem tudok ehhez hozzászólni. Szerintem a tesztnek már ki kellene mutatni, de olvastam már olyat hogy valakinél nem működik a teszt. A doki majd megmondja mi a helyzet. Elhiszem hogy idegesít ez az állapot... Kitartás!
Krisz27
2015-11-04 10:09:47

Igazad van Kata :), visszaállítom az eredeti értékeket. :) Csak nem értem olyan sok adat lett már felvíve... miért nem rakja már el onnan? De igaz, nem foglalkozok vele :)
Brigi05
2015-11-04 09:59:08

Sziasztok! Köszönöm szépen a múltkori választ! Nekem ma egy hete késik a vasárnapi tesztem negativ( bár nem reggeli vizelet) és már nagyon bosszant ez az egész hogy mi lehet. Jövőhéten megyek dokihoz! Az lenne a kérdésem hogy a hőmnek ilyenkor is ugyan ugy magason kell maradnia addig amíg meg nem jön? Voltak az elején ingadozások de már most mindig 37 körül van. Hőgörbém nincsen.
Létezik olyan hogy még a teszt nem mutat semmit? Soha nem szokott késni.
BKATA77
2015-11-04 09:58:14

Krisz értem:) de akkor nincs jelentősége? Akkor mért kell mérni?
Hát nem tudom,nekem is sokáig úgy volt először ebben a ciklusban,hogy kivette a menszeszt és akkorra tette be az ovut,de utána a hőm alapján át is tette az ovut. Azt mondtad egyszer,hogy nem számít a gép hova húzza az ovut a hő alapja a lényeg. De akkor csak számít ha kicsit idegesít és megmásítottad az értéket:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!