Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok, nem vesztem el, csak reggeltől estig nem vagyok gép előtt. Üdvözlöm az új fórumozókat! Szedem a vitaminokat, heti 1 jógát végzem,,, és várakozom. Most pont hő esésnél volt összebújás, 2 óra hanyatfekvés (gyertya állás nem megy, csak párnákkal), szóval az időzítés a legmegfelelőbb volt. Sok a technikai probléma, a kétnaponkéntit nem sikerült teljesíteni :(
Krisz27 nagyon szemmel tartalak :D
SzMZs
2015-11-05 17:33:01
Kicsifény, sanszos, hogy tegnap megtörtént ;) Holnapi hőből kiderül, ha még feljebb megy vagy legalábbis nem megy lejjebb, akkor valószínű ;)
Kicsifény
2015-11-05 14:12:53
Sziasztok!
Brigi és Bea üdvözöllek titeket! Jó helyre jöttetek :) !
Hugery, Krisz nagyon jól álltok, húzzátok csak fel egymást minél magasabbra :) !
SzMZs már én is hiányoltalak téged és Anitacoolt is. :)
FrauKriszi, jobbulást anyudnak, remélem semmi komoly baja nincs!!!
Kata, mi újság?
Nálam olyan történt, mint eddig még sosem. :) Csinálom szorgalmasan az ovu teszteket, de a legnagyobb nyugalommal, hogy nekem még sosem mutatott ki rendesen semmit. Aztán tegnapelőtt már akkor látszódott a két csík, amikor csak épp hogy beleraktam a pisibe. (bocs :) )
Úgy meglepődtem, ilyen nekem még sosem volt, hogy rögtön megjelenjen a második csík is, pláne ilyen erősen.
A tegnapi is még elég erős, de talán egy hangya pucányival már halványabb, a mai szintén halványabb, bár este 8kor is csinálok még egyet, úgy, mint az elmúlt napokban is mindig ilyenkor (is) csináltam. :)
Persze ilyenkor nem jut eszembe, hogy feltételezett pozitív ovu tesztnél elővegyem a mikroszkópot és azt is megkuksoljam. :-D
Na mindegy, majd meglátjuk. Az elmúlt két napban egyébként estére olyan hihetetlen fáradt és álmos voltam már 6-7 óra körül, hogy ilyen már nagyon rég volt velem...
A hőm persze ugrándozik, még nem tudom megállapítani, hogy tényleg megtörtént-e már az ovu!?!?
Krisz27
2015-11-05 14:00:46
Úgy legyen! :)
SzMZs
2015-11-05 13:41:38
Brigi, akkor szombaton várunk a teszttel ;) Bár a pecsételéshez képest már simán kimutatná ;)
Hugery, szépen haladtok párhuzamosan Krisszel :D 10 nap múlva ugyanilyen szép teszteket várunk :D
Krisz27
2015-11-05 13:32:31
Jól van Hugery, jó úton haladunk! :)
hugery
2015-11-05 13:11:28
Sziasztok nem hal ki, itt vagyok, olvasok, emelkedek!!!
Brigi05
2015-11-05 12:37:19
Sziasztok!
SzMZs nem teszteltem,ma vettem tesztet de csak hétvégén szeretném megcsinálni! De még mindig semmi! Annyira félek hogy ciszta vagy valami,év elején voltam dokinál akkor azt mondta hogy nincsen,de azóta akár lehet is! Nem tudom mit gondoljak! A hasamba szoktam érezni szurkálásokat,mint amikor elzsibbad valamid és utána ugy szurkál,na olyat szoktam érezni,de amugy semmi egyed különös dolgok!
SzMZs
2015-11-05 08:50:13
Mindegy az, tudjuk hogy a náthától volt ;)
Most már csak maradjon legalább így :D
Krisz27
2015-11-05 08:43:55
Igen, ma szép magasra felment (eddig max 36,8-ig mászott fel) Csak az elején van egy kis cikk-cakk. :)
Hugery, nálad mizu?
Kata, ugye nem jött meg!
Többiek?
Ne haljon ki a a fórum! :)
Krisz27 nagyon szemmel tartalak :D