Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2019-12-26 10:31:09

Megcsináltam a 25-öst, nem nagyon láttam rajta semmit. Holnap veszek még egy Predictort és kiderül...
rosie
2019-12-25 12:24:06

Erikasz! Bízzunk benne hogy a görbéd egy széééép nagy ovut mutat-) jólesz az !

Lion! A halvány csík is csík! a 25 ösre ha kibírod szerintem húzzál rá még egy napot!

Doriana! Viszont ha meg azt nézed hova húzta be neked a rendszer az ovut akkor meg viszont csak 8Dpo az viszont korai én is csináltam a múlt héten tesztet aztán sírtam és kihajigáltam vagy 5 dbot a kukába bontatlanul nekem ne csessze szét a karácsonyunkat Viszont most így állok hővel és képzeljétek valahogy másképp érzékeny a cicim inkább a bimbó részen és nem feszül hanem inkább olyan nehezek a tesztjeimet elvitte a kukás így 27-e előtt ha akarnék se tudnék tesztelni Ami nem annyira biztató hogy fáj a hasam érzem a petefészkeimet mintha meg akarna jönni
doriana
2019-12-25 10:11:34

Sziasztok! Lion, holnap csinálj tesztet, én nagyon reménykedem, hogy Nektek is összejön :)

Én nem állok túl fényesen, reggel csináltam egy predictort, hát a legfehérebb hómező. Picit reménykedtem, mert egy hete szombaton a progim 72 volt (múlt hónapban 52), tegnap meg tegnapelőtt éreztem valami lüktetésszerűséget a méhemnél, meg krémes folyásom van - az se szokott lenni. Ha Szombaton volt az ovu (pénteken volt pozi tesztem) akkor már 11. DPO-n vagyok, ha a hőleesés napján, akkor 10.
A hőm is fura, sokkal magasabb szokott lenni így a vége felé. Ma fél hatkor keltem úgyhogy hőt így két órával hamarabb nem mértem. Tegnapig ilyen volt:
Lion86
2019-12-25 09:33:24

Rosie, Doriana drukkolok nektek, hogy álltok most?

Erikasz, remélem inkább ovu miatt ment fel :)

Nem teszteltem ma, már csak egy 25-ös van itthon, lehet, hogy holnap megcsinálom, de nagyon félek. Nagyon halványak ezek a tesztek.
erikasz
2019-12-25 08:46:37

Lion :Teszteltél ma ?
Szépen látszanak a csíkok !:D
Adná az Úr igazam lenne !
Ez terhesgörbe... én ugy látom !

Én ma igy :)
De azt nem tudom reális e a hő,mert kicsit túl ettem magam estére !:D
Holnap kiderül !
doriana
2019-12-24 19:59:31

Sziasztok Lányok :) nagyon boldog karácsonyt kívánok én is! :)
Edit, szívből gratulálok, igazán megérdemlitek!
Lion, szerintem szépen látszik az a második csík, nagyon drukkolok, hogy erősödjön!
rosie
2019-12-24 15:52:41

Nagyon boldogságos ünnepet kívánok mindenkinek!
Edit ! Gratulálok -)
Lion jó lesz az!

Én nem tudok semmit,nem tesztelek egyelőre mert átpakolta a rendszer az ovum , jelenleg így állok!
Lion86
2019-12-24 11:36:52

Sziasztok!
Boldog karácsonyt Lányok! :)

Köszönöm Edit és gratulálok, vigyázz nagyon magatokra :)
Maryanne, várjuk a képet majd :)

Tegnap vettem 2 Predictort mégis, egyiket megcsináltam az eltett reggeli pisiből tegnap, a másikat ma. 7, 9 és 10 dpo a 2. ovutól. Nem biztató és görbém se.
(szerkesztett kép, hogy jobban látsszon)
https://kepkuldes.com/image/hScrJF
Maryanne
2019-12-24 10:32:07

Edit, gratulálok, szép erős csík mindegyik! :)

Én ma léptem "hivatalosan" a 3. trimeszterbe, betöltöttem a 28. hetet. :)
A héten megyünk 4D-re, már nagyon kíváncsi vagyok, remélem mutatja majd az arcocskáját! :)

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek! :)
erikasz
2019-12-24 10:09:34

Edit :Nagyon szép erősek a tesztek !:D
Gratulálok !
Vigyázzon rátok az Úr !

Áldott ünnepeket kívánok mindenkinek !:D
Én ma igy :)
Tegnap ovus fájdalom jobb oldalt ,tojcsi nyák megjelent !:)
Ma már krémes folyás egyből !:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!