Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edit :Örülök hogy minden rendben veled ...gyönyörű a görbéd !:D
Lion :Hagyd azt a tesztet ne idegesitsen !
A Görbéd gyönyörű ,a pete bár mikor kilökődhetett !
Igazam van ?
Én terhesgörbének látom !
Én kivettem a magas értéket ,mivel reggel keveset mértem !
Gondoltam hogy a teltségérzettől volt magas a hőm ez is befolyásolja !
Most ilyen a görbém .
Szerintem nem repedt meg a pete, ovus fájdalom volt ,méhnyak is fent volt , lágy tojcsi folyás is !
Andi198729
2019-12-28 12:26:19
Sziasztok!gondoltam én is beköszönök voltunk zárókonzultáción és mivel mindketten rendben vagyunk,a doki az inszemináció mellett döntött szintén clostys stimulációval.ciklus 3.napjától 5 napon keresztül 2×1 utána ultrahang és azt követően inszem.irt föl utrogestant is.ez ad egy kis reményt hátha sikerül mert spontán azóta sem jött össze jó időzítés mellett sem hát úgy ahogy eddig. 2 max 3 inszem, utána viszont lombik jön.Gondoltam megosztom mert a clostyval vannak tapasztalatok mire odajutok ez következő hónap akkor majd remélem nem baj ha kérdezek.bár a doki mindent elmondott de azért mégiscsak jó tapasztalatokat megosztani.akiknek sikerült azoknak gratula! Józsa akkor neked is a clostys kúra lesz végül.jó olvasni hogy ti is haladtok és jó úton jártok;)
rosie
2019-12-28 12:19:09
Sziasztok!
Lion....még azért várjuk ki a végét! drukkolok!
Edit: ma nem mértem....ennek oka hogy éjjel szült a barátnőm iker fiúcsákat ,vele voltam éjfélkor keltem....hajnal 5 kor születtek meg a babák fél kilencre értem haza....aludtam pár órát most ébredtem de én ezt a mérést nem írom be nagyon magas lett az eredmény 37,8.....de gondolom az izgalom miatt....még éjfélkor ellőttem egy 10 es tesztet negatív egyelőre.....hasam fájdogál folyamatosan megjön érzésem van
Lion86
2019-12-28 11:57:22
Köszönöm Edit. Nem tudom már, hogy mi lehet. De nem hiszem, hogy jó vége lesz. Ilyen a görbém.
Edit90
2019-12-28 11:17:01
sziasztok!
Józsa: nagyon örülök,ès gratulàlok a javuló eredmènyeidhez,ès a fogyàshoz:) A görbèd gyönyörû,de sztem egy nappal kèsôbb lehetett az ovu,mint ahova húzza. Nem tudom emlèkszel e rà,hogy nekem is clostyt írtak,kèt hónapig szedtem napi 1et,a harmadikban 2x1et,ès most sikerült,pozitivat teszteltem. Neked is nagyon szurkolok,hogy segítsen a closty,de ragaszkodj az ultrahang követèshez,mert anèlkül veszèlyes is lehet. Szedtem mellè E vitamint,az segít vastagítani a nyàlkahàrtyàt:) Örülök,hogy visszatèrt a jókedved :)
Lion: annyira szurkoltam,hogy erôsödjenek a tesztjeid! Mèg most is szurkolok,milyen a görbèd? Hàha mèg korai volt...
Dorina: sajnàlom,hogy megjött. Milyen lett a görbèd?
Rosie: Mit mèrtèl ma reggel? Ha hamarabb kelsz adj hozzà 1tized fokot órànkènt,úgy az igazi a görbe. Szurkolok,hogy csak az legyen a baj,hogy koràn teszteltèl:)
Èn mèg mindig mèrek,így àllok:
Jozsa85
2019-12-28 10:48:21
Sziasztok!
Gondoltam beköszönök.. :)
Vannak jó híreim.!Voltam a 2. cukorterhelésen és javultak az inzulin értékeim.
Annyira, hogy az endokrinológus csak márciusban szeretne látni . Továbbra is szedem a Merkformint és tartom a diétát. Fogytam több mint 8 kg-ot, még kb. -5 kg kellene.A görbéimet vezetem hogy az új évben tudjam majd mutogatni az illetékes orvosoknak.
Januári év inditónak kihúzatom a bölcsességfogamat, ami szerintem gondot okoz nekem.
Aztán január végén kezdünk egy closty kezelést a nőgyógyász barátunkkal.Nagyon bizom a sikerben!
Mindenkinek Boldog Új Évet és sok szerencsét kívánok a 2020-as évre!
( Csak a nosztalgia miatt, így állok: Elemezzetek!!! :D)
Lion86
2019-12-27 22:10:51
https://kepkuldes.com/image/hUICoL
Ehhez azt hiszem nincs mit hozzáfűzni...
rosie
2019-12-27 20:01:18
Hát ma délutáni predictor sokadik pisiből negatív....a holnapi hő talán mindent eldönt bár nagyon korán kelek :-( ha alacsony lesz a hőm ami a szombatjaimra alapból jellemző és nem jön meg akkor hétfőn tesztelek újra....
doriana
2019-12-27 17:36:15
Sziasztok Lányok! Én sajnos új hónapot kezdek :( most már legalább tudom, mikor volt ovum :)
Rosie, mindenképp a tesztelésre szavazok :) szép görbe! :)
erikasz
2019-12-27 16:45:59
rosie :Ez igen !:D
Terhesgörbe kinézetű !:D
Én igy
Nem is értem ?
Lion :Hagyd azt a tesztet ne idegesitsen !
A Görbéd gyönyörű ,a pete bár mikor kilökődhetett !
Igazam van ?
Én terhesgörbének látom !
Én kivettem a magas értéket ,mivel reggel keveset mértem !
Gondoltam hogy a teltségérzettől volt magas a hőm ez is befolyásolja !
Most ilyen a görbém .
Szerintem nem repedt meg a pete, ovus fájdalom volt ,méhnyak is fent volt , lágy tojcsi folyás is !