Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Lányok a bíztatásokat, jól esik! Krisz27 ovu teszteltem nov.28. óta, ma is. a 30.-i és az 1-i a csíkosabb, a többin halvány nagyon, de látható. Így mégiscsak átrakta mára az ovut ( ennek nagyon kellene örülnöm), de a párom beteg lett :(
Arivett07
2015-12-04 21:01:18
Hugery aztaaa! Szépen felszöktél :-)) Ez nagyon szuper, maradjon is így!
Arivett07
2015-12-04 20:44:07
Ági sajnálom! Tudjuk milyen...
Nevergiveup szerintem nyugodtan szedheted, én is vmikor ciklus közepén kezdtem szedni. Nem zavart be, sôt....
Kata, most már hamarosan kiderül, csak ez a várakozás a kiborító.
Nevergiveup
2015-12-04 19:19:19
Sziasztok!
Kata, én azért továbbra is szurkolok!:)
Hugery! Jó magasra szaladtál, maradjon így jóóóó sokáig!:)
Szerintetek barátcserjét elkezdhetek ciklus közepén szedni? Most jött meg a kapszula...??
BKATA77
2015-12-04 15:46:38
Krisz nekem fél éve,hogy csak nem fáj a cicim.Fél évvel ezelőtt már 1 héttel menszesz előtt olyan érzékeny volt hozzá sem lehetett érni még hason sem tudtam aludni.
Hát holnap kiderül remélem már.
Krisz27
2015-12-04 15:06:24
Sajnálom Ági! Igen, neked a 36,8 már tökéletes lenne. A többihez nem értek.
Kata: ha ez megnyugtat, nekem sem szokott soha fájni a cicim, és most várandósan sem fáj.... Vannak akiknek az első tünetek között van, de vannak kivételek. Attól még hogy nincs semmilyen tüneted, lehetsz babás :)
DÁgi79
2015-12-04 13:19:53
Sziasztok Mindenki!
Sajnos nekünk ez a hónap sem jött össze, olyan szomorú vagyok :( ... de köszönöm a biztató szavakat. :)
Tehát nekem a 36,8-as hő is elég lenne, ha szinten tartaná magát.
A TSH 1 alá ment, múlt héten voltam ellenőrzésen, szerintetek az nem alacsony már? Milyen értékig jó? 0,67 körüli jelenleg
Pecsételő vérzésre kapok progeszteronkrémet, szerintetek amíg ilyen tünetek vannak, addig nem jöhet össze a baba?
A kismamáknak nagyon jó egészséget kívánok :) és aki még nem az, sok-sok drukk!!!! :)
BKATA77
2015-12-04 12:56:17
Krisz én a cici nem fájásra csak azért alapozok,mert nekem nem szokott fájni menszesz előtt sem és közben sem.
Kiderül már hamarosan remélem mi lesz,mert kicsit már kezd idegesíteni a dolog.
BKATA77
2015-12-04 12:51:51
Anita igen valami már történhetne:)
Krisz27
2015-12-04 10:08:59
Sziasztok Lányok!
Köszönöm a kedves szavakat és a tippeket :). Szigorúan be is tartom.
Kata: 14. dpo-n már valamit mutatnia kellene a tesztnek, főleg úgy hogy a tüneteid alapján elvileg már rég elhagytad a 14. dpo-t (Nem emlékszem pontosan hogy mikorra is tetted Te az ovudat). De bármi lehet, ha nem jön meg én tesztelnék vasárnap reggel. Hátha. Szorítok! :) Nekem most sem fáj a cicim, erre ne alapozz semmit. Az émelygés is csak a hét elején kezdődött nálam.
Hugery: úgy írtad, hogy ráhagytad az ovu tesztet ebben a ciklusban, de mivel nem volt pozitív szerintem ovud sem volt azokon a napokon. A hődből azt mondanám hogy talán ma van :) Szerelemre fel! Nem úszott még el semmi! :) Ja és mindannyian a társaid vagyunk ;)